Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, May 27, 2010

~ to all MY FOLLOWERS

hoyehh2..tajuk tak boleh blaa..I nak bagi u all something nie TAPIII u all kena bace sampai habis dulu ye, baru u all tahu ape yg I nak bagi kt u all lala ^_^

I dapat tag & award, 2 in 1 haxhax..I dapat dari cik nieza..thanx cik nieza..jom tengok apekah tag & award itu, zasss >>>>


award yang cantek..friendly blogger ^_^

masa untuk jawab tag pulak, benda nie memang febret I, wenk2

1) suka melukis tak??
I tak suka melukis sebab tak pandai melukis, I suka mewarna heee

2) bosan2 suka buat apa??
suka membuang masa dengan FB, tengok TV, baca novel, 3 in 1 gitu

3) kenapa siput babi berjalan lambat??
sebab ada cengkerang kat atas badan dia

4) cute tak orang yang bagi award nie??
mestilaa cute, ikhlas dari hati yang tulus nie =)

5) 5 orang penerima award dan menjawab tag yang seterusnya :
award nie untuk MY FOLLOWERS, hah gitu, ambil ye sygs..tak pe, dia minta 5..I bagi kat semua..(wahhh, suka-suka aku buat peraturan sendiri haha) ambik ye sygs2 ku

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

tiefazatie on May 27, 2010 at 4:07 PM said...

wah..cumil2..ifa amik ye..ifa mg follow ur blog pun..hihi

zati on May 28, 2010 at 11:47 AM said...

hikhik..amek laa sygs..mmg untuk my followers.. =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!