Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, May 26, 2010

~ UPDATE !!!


credit to pakcik google

rasernya dah lama I tak update blog, sejak dari 17/5 sampai laa harinie, mahu tak seminggu lebih, traffik pun sudah tentu laaaa turun gila, maaf ye sebab since penangan hati terluka, I ambil masa untuk tenang, asyik demam..oke, demam oke..nie pun rasa macam dah nak demam balik..pening kepala mula menyerang..memang dasyat sungguh penangan hati terluka nie, huhu

oklaa, pagi nie I tak ada nak benda nak cerita kat u all sangat, tak ada benda nak share..tapiiii I ada tajuk yang menarik nak di update untuk malam nanti, *menarik ke?? bagi I menarik laa kot* hehe..so, tunggu malam ye my readers..hikhik..bye~

NUKILAN :

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Aiza on May 26, 2010 at 5:44 PM said...

hye , welkem back sygss ;)

zati on May 27, 2010 at 7:31 AM said...

@Aiza

heee, thanx =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!