Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, May 30, 2010

~ once again & again

wenk2..my readers sihat tak hari nie?? maklumlah cuaca tak berapa nak oke sangat, kat sini asyik hujan, keadaan cuaca kat tempat u all macam mane? ok? *wahh, nak jadi pengkaji cuaca ke ape aku nie?? * hope u all sihat, jaga kesihatan leklok oke..yang tak sehat tu, jangan malas-malas pergi klinik, makan ubat, weee..oke *stop membebel*

ada perasan tak ape yang lain kat blog I nie? haaa? ape? tak perasan? oke..I tahu, I bukan blogger yang popular lala *sila pang laju-laju, touching tak pasal-pasal*, heh..I gurau je, oke..tak mau gedix-gedix lagi..nanti u all tak suka wakaka

buat sekian kalinya..I tukar template lagi?? what the crazy?? haha..I pon tak tahu kenapa tangan gatal sangat nak tukar-tukar template nie, mengada-ngada..lepas tu, macam biasa laa..main dengan coding, perghhhh...klu I nie celik IT macam blogger-blogger yang buat tutorial tu tak pe gak, dah biasa main dengan coding..hamek ko gedik sangat, maen laaa ko ngan coding

template I yang sebelum nie, mata besar punyeee


nie template yang i guna sekarang, ada pet yang comel

lepas nie..I tak tahu template ape lagi yang I nak pakai..habis I gelodeh semua kat deluxe template,btemplate..u all ada site lain yang nak di share?? huhu, penat kot..tak ada kerja,cari kerja..haha, maklumlah..bosan cuti sem kot, nie laa hasilnya bila bosan melanda

I lebih suka template yang I guna sekarang nie sebab ada pet yang comel..I really hope nie template yang terakhir..macam mane ek tak nak bagi tukar-tukar template?? ada tips tak?? huhu..oke laa..I nak sambung main dengan coding nie..bye~



LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

19 kritikan membina:

Ibu Mifzal Arsyad on May 30, 2010 at 5:40 AM said...

hehe..nice template...sy pun suka tukar2 template gak...hehe..sbb cepat boring

zati on May 30, 2010 at 7:56 AM said...

@Ibu Mifzal Arsyad

weee..tahu tak pe..tak tahu camner nak tetap pendirian tuk tak tukar template huhu ~

En iLham on May 30, 2010 at 8:32 AM said...

salam singgah blog
hehe
sy pun suka tukar2 template juge
singgahla blog sy juga yer

Syira ITIK KEJ♥M on May 30, 2010 at 8:44 AM said...

@zati

yg lama mcm comel je? yg mata besor tu....hehe

zati on May 30, 2010 at 8:59 AM said...

@Syira ITIK KEJ♥M

heee...sebab mata besor punyeee yg buat I nk tukar tu..tak berapa menarik weee ^_^

zati on May 30, 2010 at 9:00 AM said...

@En iLham

heh..nanti I singgah..zasss>>> ^_^

syakey on May 30, 2010 at 11:34 AM said...

blogwalking ;)

layla leman on May 30, 2010 at 12:00 PM said...

cute je ahaaa...=) suke

zati on May 30, 2010 at 12:13 PM said...

@layla leman

weee..layla wat kali pertamanya komen kat blog ak..i like ^_^

velasrizal on May 30, 2010 at 5:18 PM said...

pandai ek u main dgn coding ni..i men design templet je.. xreti maen coding

Donald Duck Yang Tak Senonoh !

Faisal Abdullah on May 30, 2010 at 10:24 PM said...

Saya pun baru je tukar template baru.jemput lah singgah..pasti yg menarik menunggu anda..hehe

zati on May 31, 2010 at 12:10 AM said...

@velasrizal

huhu,kalau cket2 tu boleh laa kot tapi tak sehebat blogger-blogger yang buat tutorial ^_^

zati on May 31, 2010 at 12:11 AM said...

@Faisal Abdullah

hikhik..wahh yeke..oke, nanti zati singgah..zasss>>> ^_^

Faisal Abdullah on May 31, 2010 at 12:16 AM said...

orite-orite..teruskan berblogging zati =)

my blog:-

Newbies Tips Untuk Blogger-Belajar Cara Nak Jadi ProBlogger

Remajaku.Com

zati on May 31, 2010 at 12:37 AM said...

@Faisal Abdullah

wenk2..^_^, tq..u too
btw..mne satu ea u punya link blog?? banyak sangat..i xtahu mane satu yang u aktif..huhu

Faisal Abdullah on May 31, 2010 at 12:44 AM said...

yang ini..

http://2dayblogger.com

baru I perasan jika letak link kat komen,dia akan dpat page error je.I buat mcm tu coz I x guna blogspot =)

zati on May 31, 2010 at 1:10 AM said...

@Faisal Abdullah

ohh..oke ^_^

erny on February 25, 2011 at 1:04 PM said...

hahaha sys pon ske tuka template!
template zaty mmg cute ad pet! heheh

zati on February 25, 2011 at 5:45 PM said...

@erny
hahaha tukar template itu hobi gyhahaha, tapi template nie hello kitty kahkah XD

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!