Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 29, 2010

annon=annoying

salam bloggers, tadi I saje-saje bukak formspring, selalunye tak ada soalan, bila I bukak je tadi, perghhh..dapat soalan TERBAIK punyeeee, soalan yang membuatkan I tersengih sorang-sorang, I tak melatah dapat soalan TERBAIK macam nie tapi sukeeeeee sangat

TERBAIK kan soalan dari makcik/pakcik anon nie, it's too sweet, hoh
I pelik sungguh since dari dulu lagi, kenapa laaaaaa anon nie annoying sangat, kenapa laaaaa suke dengki dengan hidup orang lain?????

kalau ko RASE KO BETUL wahai makcik/pakcik anon, kenapa ko TAK TONJOLKAN DIRI ko, boleh kita berkenalan, ye tak????? I minat sangatttttttttt nak kenal dengan u wahai makcik/pakcik anon, eratkan hubungan silaturrahim, kan baik tu di sisi agama

kalau ko bace laaaa nie wahai makcik/pakcik anon, I tahu u mesti bace nie...I TAK PERNAH kekurangan kasih sayang, terlebih-lebih kasih sayang my parents curahkan, kenapa???? ko jeles sebab keluarga ko TAK BAHAGIA, heh????

alhamdulillah keluarga kami bahagia & kekal bahagia sampai bila-bila insyaallah, I tak tahu ape sebab ko cakap I kekurangan kasih sayang, PELIK sungguh hahaha, sedangkan roommate I sendiri nampak macam mane manjernye I dengan my parents semalam, tu ke dikatakan kekurangan kasih sayang??? what the hack???? lawak laaa ko nie anon

biasa lahhhh, anon nie hanya pandai bercakap benda yang dye tak nampak, tak tahu, kesian ouhhhh dengan anon macam nie, TAK PERLU JADI PENGECUT kalau ko rase ko betul, tunjuk depan-depan, boleh bersemuka

I nak kenal dengan u wahai anon yang tercintaaaaaaaa, ada sesiapa lagi berminat isi borang untuk jadi anon?? let's show at my formspring, i'm waiting 4 u my beloved anon :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

iena.[banana] on June 29, 2010 at 8:47 PM said...

yup betul! nasib kamu same mcm sy. leh tgk my new entry. hukhuk. di attack di formspring and blog pun dia attack. ntah sape2. heuhuhuu.

zati on June 29, 2010 at 8:54 PM said...

@iena.[banana]
annon nie annoying..gilaxxx ouhhh hahaha

jan on June 30, 2010 at 12:03 AM said...

manusia manusia......

I n n z on June 30, 2010 at 12:06 AM said...

anon mmg pengecut .
tah2 dy yg krg kasih syg .
kan3 ?
xD

zati on June 30, 2010 at 12:09 AM said...

@jan
hurmm ntahlaa

zati on June 30, 2010 at 12:10 AM said...

@I n n z
anon hanya tahu bersuara tapi TAKUT tuk tonjolkan identiti

muahahaha, tahu tak pe :Pp

hudhud on June 30, 2010 at 12:19 AM said...

haha i dulu pernah ken alagi teruk dr u. siap kena maki lagi. i kan gemuk. so faham2 je la. ada yg panggil i gemuk hitam lg. ntah bila masa i hitam? org pgl i cina kot hahaha.

buat bodoh je babe, tk payah layan. senang :D

Ery Farieha on June 30, 2010 at 12:23 AM said...

kahkahkah
ni mmg anon yang annoyed!

zati on June 30, 2010 at 12:31 AM said...

@hudhud
OMG, jahat gilerrr anon tu, suke suki je dye cakap u camtu, gilaxxx ouhh anon tu haha

zati on June 30, 2010 at 12:31 AM said...

@Ery Farieha
terlebih annoyed kot muahahaha

Hapiz Rahman on June 30, 2010 at 3:12 AM said...

macam-macam ler.. huhhu.. die jeles kot kat ko zaty..

zati on June 30, 2010 at 7:07 AM said...

@Hapiz Rahman
hahaha kelaka laa non tu, tak ada faedah nak jeles dengan aku

Ryoma Ekhizen on June 30, 2010 at 12:06 PM said...

bgs laa tindakan awk... x cepat melatah... pe2 pon bersabar lar erk... org2 mcm tu mmg x suka tgk kita senng...

zati on June 30, 2010 at 12:22 PM said...

@Ryoma Ekhizen
yup tengah bersabar nie =)

anon memang pendengki kot huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!