Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, June 30, 2010

ohh ibu

pagi-pagi lagi I dah bangun (setiap hari pon bangun awal), suara I yang akan bising dulu dalam rumah hahaha, bukan bising ape, bising usik-mengusik adik I,  sekarang nie I bukan nak cerita pasal adik I, entry nie juz nak wish kat my mom..

selamat hari lahir, moga Ibu dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki, semoga redha Allah mengiringimu selalu ibu, sayang ibu sesangat, muahhh

bila I wish kat dye pagi tadi mase nak pergi kerja, tibe-tibe je rase sebak huhuhu, bila I cakap kat dye yang I tak ada hadiah nak bagi, my mom laks cakap, dye tak nak ape-ape hadiah pun

hadiah terbaik yang dye nak, dye nak anak-anak dye berjaya, lagi I sebak bile my mom cakap macam tu, nasib baek tak meleleh, pagi-pagi laks tu huhu

if dye tak mintak pon, I tetap akan bagi kejayaan kat dye, hari nie genap sudahh umur my mom 41tahun, tik tok tik tok, sekejap je mase berlalu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

SheY PuLL on June 30, 2010 at 9:51 AM said...

Lawa la blog awk nie..:)
header 2 yg ter baik..leh x buatkan header i..hehehe
________

happy bufday Mom...utk mom awk..:)
semoga panjag umur dah murah rezeki..:)

zati on June 30, 2010 at 10:31 AM said...

@SheY PuLL
thanx, buatkan?? blog dye lagi chantek ;)

thanx 4 the wish, amin =)

Ryoma Ekhizen on June 30, 2010 at 12:09 PM said...

happy bezday to your mom... smoga khdpan mom kamu bhgia dsmping org yg disygi...

mcm mana erk nak wat "x ley tekan right klik" tu???

zati on June 30, 2010 at 12:17 PM said...

@Ryoma Ekhizen
thanx, insyaallah mudah-mudahan ;)

nantit i terjah ur blog tuk bagi link tu =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!