Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, June 29, 2010

semalam pergi hari nie balik

salam bloggers, semalam pendaftaran, Ya Allah, lambat gilerrrrrrr habis, I rase macam nak hangin je satu badan semalam, kalau sem lepas, pukul 11 ke pukul 12 dah habis, nie pukul 12 pon tak habis lagi, i sampai sanerrr pukul 9lebih

tengok kat kaunter1, perghhhhh student dah beratur panjang habissss, I tak tahu ape yang dorang beratur kan panjang-panjang, padehal amek borang je kot, isi then pergi ke next kaunter

lagi satu sikap student yang I tak suke, I pon student juga, jumpe juga kawan tapi tolonglaaaaaaa, ko tu pempuan, kot ye pon dah rinduuuuuuuuuuuuuu sangat kat geng ko ke pe, lepas dah habis pendaftaran boleh tak ko peluk cium bagai??????
orang dah laaa beratur panjang kat setiap kaunter, ko leh lak dengan geng2 ko, nak kecoh-kecoh, gelak kuat-kuat, bersembang bagai macam dah setahun tak jumpe dekat barisan tu, lagilahhhhh buatkan lambat, orang kat depan dah jalan tapiiii kalau dah sembang bagai, gelak tak hengat dunia, tak pandang depan, duk tengok kawan kat belakang dye, mestilaa dye tak ke depan kan???? nak je I tolak ke depan (dalam hati) hahaha, biar padan muke
I tengok student laki, ok je kot, takde nak kecoh-kecoh, lepas pendaftaran baru jumper member, lepak bawah pokok, baru laaaa tak menyesakkan barisan & kaunter-kaunter, time tu dorang nak sembang ke, gelak ke, suke hati..tak ada orang pon nak kisah


dah selesai pendaftaran ape sumerr, I keluar dengan parents kejap sampai petang, then masuk bilik, sesi suai kenal, I sebilik dengan senior,  roommate I sorang lagi (senior) tak masuk, toiletmate I pon senior ahha, toiletmate I lagi dua orang tak masuk, memang besttttttt, alhamdulillah dorang baek, sporting, gila-gila, then kitorang bertiga je

lepas sesi suai kenal, kitorang kemas bilik, sapu, moop lantai, then mandi-mandi, dorang laks ajak I kuar tuk teman dorang beli barang, alamakssss kak, I tak ikut bab penat sangat-sangat + ngantok, malam tu I online kejap tapi sumpahhhhhhh line lem......gilerrrrr

bila line lemmmmm gilerrrr, nak menunggu tu tak larat, mata I dah macam ape pon tak tahu, last2 I tutup lappy, I baring dengar lagu, tertido, bile dorang balik, I tersedar..dalam pukul 9lebih macam tu, I sambung tido balik

kelas start rabu minggu depan, so..harinie kitorang decide untuk balik rumah, duk hostel pon nak watpe, tak ada benda, baek balik rumah, I paling tak suke duk hostel, since dari f4 agy I anti dengan hostel, bukan sebab peraturan tapi I tak sukeeeeeee duk hostel, urghhhh

ingatkan sem nie dapat laaa ulang alik dari selayang-bangi, 30minit je kot, paling lambat 45minit je pon (kalau tak jam) tapi tak ada rezeki nak pakai kereta taun nie, sedeyhhhhhh sangat-sangat, jelessssssssss tengok kebanyakan student kolej I, budak-budak MFI pakai kereta pergi kolej =(

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on June 29, 2010 at 7:40 PM said...

sabar2... jgn tension2... relex jer... biasa laa kna... bila cuti dah pjg... pjg laa citer nyer tu...

about car... mungkin ad hkmah nyer kamu x gna kereta... hehehehe

Ervina Razali on June 29, 2010 at 7:56 PM said...

selamat belajar ye...
:)))

zati on June 29, 2010 at 8:05 PM said...

@Ryoma Ekhizen
tak tension, geram je huhu

bout kereta, yup ada hikmahnye, hurmm ;(

zati on June 29, 2010 at 8:05 PM said...

@Ervina Razali
thanx ;)

Hapiz Rahman on June 30, 2010 at 3:29 AM said...

Belaja rerajin wei. ko tu lawa, mesti ramai org nk ayat.. Sila hati-hati..

zati on June 30, 2010 at 7:11 AM said...

@Hapiz Rahman
thanx, insyaallah akan berhati-hati, tak mungkin kaple dengan dak kolej sendiri, tak berminat hohoho

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!