Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, June 25, 2010

cinta ohhh cinta

cinta??? ape tu cinta??? entah, I pon tak tahu ape tu cinta, dulu penah laaaa kot rase ape itu cinta (eeeee, yek2, jiwang)..oke, stop it, I bukan nak bermadah sangat tentang cinta nie hahaha, suke heh u all tentang cinta-cinta nie

ape yang I nak cakap nie bukan cinta tu dapat lihat ke, cinta masam manis ke, bukan-bukan, I nak cakap pasal contest yang berkaitan dengan cinta, sweet ouh contest nie

I suka baca + dengar cinta orang, sweet je ouh tapi cinta sendiri??? hahahampeh, oke, lupakan kenangan lalu..jom kita tengok contest apekah??

Powered by BannerFans.com
sesiapa yang nak join, boleh klik kat banner tu
dalam contest nie, u all boleh cerita tentang cinta u all, cinta yang sweet2 gitu dengan si dia, cinta masam ke, cinta pahit ke, tak kisah laa, janji cinta u all dengan si dia

I nak join tapi tak pe laaa, I tak ada cinta sesama manusia yang berlainan jantina, nanti I cerita cinta yang lalu, risau tisu premier habis satu kotak sebab menangis tak henti depan lappy nie, ..mampuih mak I bising hahaha

I cume baca + komen je dekat kisah cinta dorang, sweet je tengok agagaga, oke, tak mau lagi bebel panjang-panjang, sesiapa yang berminat nak join, klik kat banner tu ye sygs

p/s : psst2, salah ke I tolong promote?? (sambil garu2 pale berfikir)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

apple on June 25, 2010 at 1:52 PM said...

http://razwa16.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

zati on June 25, 2010 at 3:19 PM said...

@apple
sygs..nie bukan contest mata menawan huhu

maisyara Pot! Pot! on June 25, 2010 at 4:07 PM said...

hehehe... tak brani nk join la. :P

zati on June 25, 2010 at 4:09 PM said...

@maisyara Pot! Pot!
tak brani?? ahhalk :Pp

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!