Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, June 24, 2010

yang ke-300

salam kepada yang tengah membaca..tadi genap sudah yang ke-300, ape yang ke 300?? my followers, to all my beloved followers, keep on support me..tak mahu hanya follow memfollow tapi tak membaca huhu, btw, tanpa u all siapa laaa I, hanya seorang bloggers yang syok sendiri hahak :p

I rase lepas nie I takkan gedik-gedik lagi tukar template macam biasa yang u all tahu, tukar header bagai, I rase nie yang tetap selamenya kot walaupon kaler pink, nampak macam gurlish tapi I suke sangat-sangat

febret kaler I warna purple dengan pink & kalau kedua-dua warna di combine kan, menawan di hati I, I kahwin nanti nak tema warna purple dengan pink tapi bukan pink nie, pink pekat..heh??? ape yang I merepek sampai kahwin nie hahahaha (sengal ko zati), sila abaikan :p

yang pasti header I dah berubah kan?? u all perasan tak?? tak pe if tak perasan, meh sini I tolong perasankan haha :p

header yang I pakai dulu, comel tak rabbit tu?? muehehe

header yang I pakai sekarang..lebih cantik berbanding yang dulu kan?? ^_^

thanx to aiz cuz dye yang tolong design header I, bantu I untuk tukar background, dye pereka grafik, dye lebih pakar dalam design2, klu i??? I tak tahu menahu dalam design, sikit2, simple2, I reti laaa kot huhu

btw, tahniah juga dekat follower I yang ke-300 yang hanya digelar sebagai noie, sys noie, u are the lucky one...hope sys tinggalkan nama penuh & alamat surat menyurat cuz zati nak bagi gift sebagai tanda penghargaan, misi followers yang ke-400 bermula, who is the lucky one?? i'll wait 4 u dear =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

noie on June 24, 2010 at 3:42 AM said...

erkk... wahhhh.. sis ke yg ke 300 tu?
alamak mcm x caya je ni... mimpi ke ni??

zati on June 24, 2010 at 3:54 AM said...

@noie
bukan mimpi, realiti hihi ^_^

btw, thanx bab kasi name & alamat sys..nantikan hadiahnye sampai di rumah..wenk =)

amira on June 24, 2010 at 3:57 AM said...

jom singgah2 kedai saye:)

zati on June 24, 2010 at 4:06 AM said...

@amira
sebentar lagi i singgah ye dear ;)

nadirah_nor on June 24, 2010 at 7:17 AM said...

okay jelessjeless
apa nih blog kau sudah ramai
pengikut
haaiiihhhh
bydaway cantikk wehhh blog
awww awww <3

Ryoma Ekhizen on June 24, 2010 at 12:22 PM said...

wah~~~ patut laa lawa jer header dye... pereka grafik yg tolong... anywhere tahniah... ke 300 follower...

zati on June 24, 2010 at 2:34 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hikhik biru jangan jeles..kalau nak, suruh laa pereka grafik yang tolong agagaga :p

zati on June 24, 2010 at 2:35 PM said...

@nadirah_nor
hikhik jeles..uwaa..heeee

btw thanx =)

Hapiz Rahman on June 24, 2010 at 9:36 PM said...

tahniah la sebab samapi 300 followers dalam masa 11 bulan.. bukan senang nak dapat tue.. :) yang ni leby comey sikit..

zati on June 25, 2010 at 12:08 AM said...

@Hapiz Rahman
heee, thanx =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!