Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, June 21, 2010

contest mata menawan

yebby2 dah lama I tak join contest, hari nie I rasa gedik nak join contest mata laks..hahak, dari mane I dapat tahu?? referral link I adalah dari ben ashaari

penganjur contest tersebut..cantik bukan mata dye..hikhik
 syarat-syaratnye :

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

gambar yang I pertaruhkan untuk contest mata nie..zass >>>

picture nie memang picture febret I
I kena tag dua orang..so I tag kat :
sys nurul

sesiapa yang tak kena tag dengan I tu boleh join juga, laki pon boleh join..jom terjah >>> sini

psst2..jangan lupe jadikan I referral link u all =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

19 kritikan membina:

xira on June 21, 2010 at 8:56 AM said...

wahhh! mcm mnarek jaa contest neyhh.. x)

zati on June 21, 2010 at 9:07 AM said...

@xira
menarik2..jom join hikhik

psst2..jgn lupe jadikan i referral link u all =)

budak kampung online on June 21, 2010 at 9:17 AM said...

salam.. serios.. mata anda bikin aku teruja.. ha..ha..ha..

zati on June 21, 2010 at 9:24 AM said...

@budak kampung online
miahaha :p

~pr!nces$_L.!.e.Y.a~ on June 21, 2010 at 9:36 AM said...

hahaa...nk msok gak r..menarik.. =)

zati on June 21, 2010 at 9:44 AM said...

@~pr!nces$_L.!.e.Y.a~
hikhik jom2

psst2..jgn lupe jadikan i referral link u all =)

fazRul on June 21, 2010 at 10:15 AM said...

elOw...;)

asl tak letak pic yg dekat profile blogspot 2..ag mgoda..pluang nk menang ag besar..hehe

kiyut seyh box komen dy..pink..i loike..;)

meyour on June 21, 2010 at 12:18 PM said...

Gua memang tak layak kot.... mate gua macam didier drogba...

TeRRoRRiZZ on June 21, 2010 at 12:47 PM said...

cam suke jer kontest nih..
and suke gak tengok mate awk..
galak....

zati on June 21, 2010 at 1:56 PM said...

@fazRul
tak terfikir laks nak letak pic yang tu..btw thanx bab bagi cadangan ;)

i like purple & pink hehe,thanx =)

zati on June 21, 2010 at 1:56 PM said...

@meyour
belum cuba belum tahu..jom2 mencuba nasib =)

zati on June 21, 2010 at 1:57 PM said...

@TeRRoRRiZZ
jom join sekaki hikhik

thanx, bese2 je =)

Nsyzwni on June 21, 2010 at 9:26 PM said...

hoho ,
if wani tak kene tag ,
wani mau join jgak :P

zati on June 21, 2010 at 9:30 PM said...

@Nsyzwni
jom join sygs

psst2..jgn lupe jadikan i referral link u all =)

Nsyzwni on June 22, 2010 at 2:23 PM said...

no hal la dear :))

Yana@Nana on June 25, 2010 at 5:00 PM said...

salam singah.. wow besaryer mata .. cute sagt

zati on June 25, 2010 at 5:09 PM said...

@Yana@Nana
thanx bab singgah..huhu, xdela dear, bese2 je ^_^

Fane Davis on June 25, 2010 at 5:30 PM said...

mata cantik.
kompom menang!hehehe
wawawa...nice blog..pink sweet gitu...

zati on June 25, 2010 at 6:03 PM said...

@Fane Davis
huhu..insyaallah klu ada rezeki..thanx ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!