Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, June 27, 2010

dah nak balik???

salam bloggers, esok dah nak balik tapi I buat derk je, derk tu ape??? derk tu selamba, tadi parents ajak keluar untuk beli barang, makanan tapi I tak nak, I rasa malas, tak ada mood, tak sihat, I cume pesan barang yang penting je dekat my parents

esok pendaftaran & kembalinya tanggungjawab I sebagai student, sem3 nie I kena struggle habis-habis, belaja time kat sekola dulu memang tak sama macam belajar kat IPT, lepas nie, I jarang sangat habiskan masa untuk blog macam selalu

kesimpulannya, I tak ada mood untuk esok, sebulan duduk rumah, rasa macam tak nak balik je, alahaii homesick ke??? hahaha, sem3 takkanlaa homesick lagi, bukan baru duk asrama, dari sekola menengah lagi, macam tak biasa pulak tapi nie yang I rasa tiap-tiap kali nak balik asrama, hurmmm

untuk stalker terhebat I tu, keep on reading my blog yeahh, awak tak bace blog sye, sye tenyeh-tenyeh badan awak yang keding tu hahaha, siapa stalker terhebat sye??? malam nie I post entry tentang stalker I tu, Insyaallah =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on June 27, 2010 at 8:28 PM said...

wah~~~ x boleh laa nak bce post baru awk lagi klo mcm nie...

zati on June 27, 2010 at 8:35 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hohoho..boleh tapi dah tak selalu macam sekarang nie :Pp

Hapiz Rahman on June 27, 2010 at 8:37 PM said...

sure stalker itu bukan aku.. hahah

zati on June 27, 2010 at 8:55 PM said...

@Hapiz Rahman
muahaha..berminat untuk jadi stalker ke?? huhu :Pp

Wan Haffiz on June 28, 2010 at 1:40 AM said...

studi elok2,,,jgn malas2..:p

zati on June 28, 2010 at 1:47 AM said...

@Wan Haffiz
hikhik..baek bos :Pp

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!