Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, June 26, 2010

dari seorang bloggers

pagi-pagi lagi mak I cakap ada barang untuk I, but then I buat tak tahu je sebab I ingatkan supplier I yang hantar barang untuk customer I, I tak tengok pun lagi barang tu, then petang tadi..baru tergerak hati I nak tengok barang yang I dapat tu

macam surat cinta kan?? hihi
I pon pelik, takkan barang customer I dalam sampul surat cinta nie kot, tak muat kot barang customer I dalam sampul surat cinta macam nie, pelik punya pelik, I pon bukak, makkk aihh, ada surat, surat cinta dari siapa nie?? takkan ada orang bagi surat cinta kat I hahahaha
 
I pon baca surat cinta tu, tersenyum je I hihihi, dalam surat tu, dye selitkan sekali key chain comel, comel sesangat cam tuan yang bagi, nak gantung kat pencil case I laa, muehehehe, rupa-rupanya I dapat surat + key chain dari seorang bloggers

rupa kura-kura tu bila kakinye di sembunyikan, comel kan?? 

rupa kura-kura tu bila kakinya dikeluarkan dari cengkerang, comel nyeee
pengakuan di sini bahawasanya I bercinta dengan salah seorang bloggers, oke I tipu hahaha, surat & keychain kura-kura yang comel tu I dapat dari syaza cuz I join contest dye, thanx to syaza cuz hadiah nie, comel sesangattt, akak suke hihi, thanx juga untuk surat cinta dari syaza, yebby gembiranyeee =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on June 26, 2010 at 9:40 PM said...

terbeak laa... x sangka dgn usaha anda...

zati on June 26, 2010 at 9:52 PM said...

@Ryoma Ekhizen
wenk2..thanx ;)

Hapiz Rahman on June 26, 2010 at 11:13 PM said...

hahaha... still de chance.. :P nasebbbbbb.. :P

zati on June 26, 2010 at 11:25 PM said...

@Hapiz Rahman
muahahaha :Pp

I n n z on June 27, 2010 at 12:02 AM said...

comen nyer ;)

zati on June 27, 2010 at 12:06 AM said...

@I n n z
comey kan key chain tu ^_^

fndrocka on June 27, 2010 at 3:47 AM said...

aku tak pnah2 lagi menang contest..harap esok lusa ada lah khabar gemmbira..

hoho

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

zati on June 27, 2010 at 5:37 AM said...

@fndrocka
insyaallah kalau ada rezeki, menang tu ;)

SyaZa SyaFeeQaH on June 27, 2010 at 10:52 AM said...

he~ malu pulak syaza. ;)

zati on June 27, 2010 at 6:20 PM said...

@SyaZa SyaFeeQaH
hikhik..malu-malu cat, hadia tu oke..akk suke, chomel ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!