Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, June 27, 2010

tag di saat akhir

I di tag di saat akhir, thanx to fyn sebab tag I, jom kite tengok tag apekah sebelum I post tentang stalker terhebat I tu

1. sudah berapa lama anda di alam blog?
I sudah berblogging selama 11bulan 2minggu 3 hari ;)

2. jika sudah berpunya, adakah kekasih/suami/isteri anda menyokong tindakan anda untuk berblogging?
opsss, soalan cepumas laks, okay, i'm single, tak ada halangan untuk berblogging

3. ape yang anda dapat melalui blogging?
emm macam-macam, dapat kawan cyber, dapat pelbagai informasi

4. adakah anda mengenali fynn? jika anda kenal beliau, sila bagi sepatah dua kata untuk beliau
yup, I kenal fynn melalui ruangan myspace, fynn dikenali sebagai lynn & kite pernah kongsi cerita tentang cinta pertama I (bukan laki yang putus tak sampai sebulan dua tu), lynn ingat lagi MR.A??? hahaha, oke2, sepatah dua kata untuk lynn, enjoy with ur life tapi jangan sesekali lupe suruhanNya oke sygs ;)

5. tag sekurang-kurangnye 6 orang rakan anda
nanti I inform kat chatbox@ruangan komen

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

fierlynn on June 27, 2010 at 10:52 PM said...

hehe. thx Zaty. yes! masih ingat tentang Mr.A hehe. okay. xkn lupa suruhan nya.

zati on June 27, 2010 at 11:26 PM said...

@fierlynn
welcome lynn hehe ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!