Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, June 23, 2010

gadis paling comel [contest]

hai u all, arinie I join satu contest lagi, sementara masih berbaki lagi cuti I yang hanya tinggal berapa hari je lagi, I join banyak-banyak contest tapi belum tentu lagi rezeki I untuk menang, betul tak?? (sila angguk kepala tanda u all setuju)


contest kali nie contest gadis paling comel..walaupon I tak comel, I tak kira, I still gedik nak join juga hahaha, sesiapa yang nak join tu, jom tengok syarat-syaratnye :
  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers ain yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage ain sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINI mungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalah tidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!
yang pertama :

gambar comel yang I pertaruhkan
yang kedua :

teddy yang comel nie paling I suke..cinta pertama I aka my ex bagi :p
 I tag kat sys nurul..sesiapa yang nak join..meh>>sini

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

14 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on June 23, 2010 at 8:28 PM said...

ini untuk gurl jer kan... hehehehehe

zati on June 23, 2010 at 8:56 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hehe..yup2 tuk girl je tapi kalau rase2 nak join..kena tukar jantina dulu kot (heh??) agagaga :p

Aiza on June 23, 2010 at 9:05 PM said...

gud luck ea !

ஐ Nurul-chan ஐ on June 23, 2010 at 9:15 PM said...

haha,nk join. tapi tapelah. segan. i ta comel. hahaha XD *ayat poyoooo jep. hik2

zati on June 23, 2010 at 9:22 PM said...

@Aiza
thanx

zati on June 23, 2010 at 9:23 PM said...

@ஐ Nurul-chan ஐ
hikhik

daniafreaks on June 23, 2010 at 11:11 PM said...

dania ta fhm.. :)

zati on June 23, 2010 at 11:22 PM said...

@daniafreaks
tak faham??? ape yg xfaham???
pelikk (sambil garu2 kepale) huhu

Nurain Hasan on June 24, 2010 at 3:00 AM said...

sis dtg bace entry
:)
tq sbb join!
;*

zati on June 24, 2010 at 3:40 AM said...

@Nurain Hasan
wenk2..welcome >.<

zahidah dihaz on June 25, 2010 at 4:01 AM said...

macam best, terasa nak join jugak la...

zahidah dihaz on June 25, 2010 at 4:33 AM said...

good luck

zati on June 25, 2010 at 3:17 PM said...

@zahidah dihaz
hikhik..jom join ;)

zati on June 25, 2010 at 3:18 PM said...

@zahidah dihaz
thanx

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!