Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, June 30, 2010

lagi sekali???

salam bloggers, seriously ada lagi seorang stalker TERHEBAT dalam blog I nie, best juga ye, pagi-pagi lagi stalker tu dah mulakan permainannye hahaha, kan I dah cakap, dye akan bace entry nie,  tak elok ko serang I pagi-pagi macam nie, rezeki nak masuk pon takut sebab pagi-pagi lagi hati dah busuk haha :p


I dapat benda-benda macam nie, seriously I tak melenting tapi boleh lagi tersenyum sambil menggeleng melihat telatah anon nie, I tak suka cepat melatah, hangin tak tentu pasal dengan benda-benda bodoh macam nie
wahai anon yang terbabit, I tahu ko akan bace entry nie, I tak kesah, tak tahu, tak nak ambil tahu pon if ada orang suke I dalam diam ke ape ke, tu dye punye pasal & if tu yang buat ko sakit hati sangat-sangat, ko settle sendiri dengan dye

ko pakse dye tuk suke ko wahai anon, bukan I yang suh orang suke I dalam diam, malahan I tak pernah kenal pon  dengan orang yang suka I tu, yang ko nak takut kenape???? gilaxxxx laki eh ko??? kesian ko kan, sebab orang suka I je, ko nak serang I di formspring hahaha
tuk readers semua, tolong jangan suke I (perasan laksss aku), nanti u all pulak kene serang hoh, tak takut kena tempias I?? kalau suke entry I cam sampah tak pe, nanti I update banyak-banyak sementara I belum bz dengan kelas =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

9 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on June 30, 2010 at 12:12 PM said...

perasan suke terhdp seseorg tu lahir dr hati... klo dr hati tu ia ikhlas...

kita x boley nak hlng hti kita utk suke org len...
kpd cik anon>>> jgn laa suka kcau hdup org!!!

zati on June 30, 2010 at 12:16 PM said...

@Ryoma Ekhizen
yup, memang betul perasaan tak boleh di paksa ;)

anon tu gila kot huhu

Ryoma Ekhizen on June 30, 2010 at 3:08 PM said...

sama2 laa kita doa supaya dia sehat erk...

zati on June 30, 2010 at 8:24 PM said...

@Ryoma Ekhizen
insyaallah, mudah-mudahan huhu

cik nurul on July 1, 2010 at 11:15 AM said...

ne de pndai dek, bese jeh, tade ppe tips, just fokus dlm kls, agpon, bnyk mne kan 3.40 ue, huhu! *sis nurul*

zati on July 1, 2010 at 1:42 PM said...

@cik nurul
sys kate tak banyak?? OMG huhu, btw thanx ;)

SheY PuLL on July 1, 2010 at 4:14 PM said...

@zati

heheheh

maisyara Pot! Pot! on July 1, 2010 at 10:59 PM said...

buat buduh je dengan anon tu... dia jeles dgn u tu. hahaha xD

zati on July 2, 2010 at 12:22 AM said...

@maisyara Pot! Pot!
hohoho,anon nie gilaxx :Pp

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!