Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, June 27, 2010

stalker terhebat

salam bloggers, macam yang I cakap tadi, I akan update tentang stalker terhebat I, hebat ke???? haha, dye tak de laa hebat mane pon, macam maner I boleh kenal dengan seorang stalker nie??

I kenal dye pon sebab entry nie & kitorang kenal melalui FB, haha, I ingatkan dye nie bloggers, pelik juga I, bloggers mane laa jadi stalker blog I yang tak femes nie macammmmm...I tak nak sebut siapa yang femes, siapa rase femes, dye laa tu haha

then, dye mempersoalkan I tentang entry nie, sukehati awak je mempersoalkan kenyataan, sembang punye sembang..I ingat lagi tarikh tu, 6 hari bulan 3, kenapa I ingat?? sebab nombor 6 tu ada tempias sikit dalam hidup I

dye minta nombor I, ewahhh, belum kenal ape semua nak minta nombor ye, bukan mudah I nak bagi nombor I kat strangers, entah macam mane, I boleh bagi nombor I kat dye, kawan punye kawan sampai laa hari nie

I pernah tanye dye, kenapa tak buat blog?? jawapan dye ape ntah, I pon lupe hahaha, ape yang paling best, dye nie tak macam laki lain, nak cover-cover cakap dengan perempuan, dye ni jenis yang sempoi, lebih kurang macam poyo hahaha

gurau-gurau dye tu kadang-kadang boleh buat I gelak guling-guling, gerammmmmm pon ada, macam nak sekeh je badan dye yang keding tu haha, dye sempoi, I pon sempoi, tak ada nye cover-cover haha, itulah kisah pasal stalker I,
p/s : awak tak payah nak sengih-sengih macam kerang busuk depan screen, sye tahu awak bace entry nie, jangan nak perasan lelebih yeeee cik abang, jangan nak poyo-poyo :Pp

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

fideila on June 28, 2010 at 2:04 AM said...

so dah kapel ngan stalker tu ke?? hehe

zati on June 28, 2010 at 2:13 AM said...

@fideila
opsss soalan cepumas, kitorang tak kaple cuma kawan je ;)

iela SFN on June 28, 2010 at 9:21 AM said...

ahakz ! kalo sy pn nk tsengih2 boleyh x ? ;P

zati on June 28, 2010 at 8:14 PM said...

@iela SFN
hohoho, klu awk nk senngih-sengih pun boleh jg :Pp

heart~ on June 28, 2010 at 11:15 PM said...

hehehe...cepat2 la kapel..opsss terlebih sudey =)

Hapiz Rahman on June 29, 2010 at 3:51 AM said...

hohoho... :P

zati on June 29, 2010 at 5:21 AM said...

@heart~
OMG...dye bace nie, habis ohh haha

kitorang TAKKAN kaple, kami hanya berKAWAN je, dye budak UIA, alim kot huhu (awak alim ke atiff :p)

zati on June 29, 2010 at 5:21 AM said...

@Hapiz Rahman
hohoho je?? haha :Pp

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!