Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, July 26, 2010

admire blog dye!!

salam bloggers, lately nie acap kali hujan, kesihatan pon tak berapa oke, kali nie I tak mahu cakap tentang entry jiwang-jiwang sampai boleh muntah hijau tapi I nak cakap pasal blog

pernah tak u all admire kat satu blog, blog yang biasa-biasa, bukan blog artis, model or seumpanya yang terlibat dalam bidang seni, hanya seorang blogger biasa sahaja

if korang minat blog tu, u all jadi stalker dye tak?? means stalker di sini, stalker yang baek ye, bukan jahat nak mam...PHD tak habis-habis, bukan stalker tu ye tapi stalker yang baek, duduk diam-diam, hanya melihat dari jauh sahaja

I ada admire kat satu blog nie, walaupon follower dye tak seramai blogger yang femes-femes tapi sumpahhhh, memang I admire gilerrrrr dekat blog dye

kenapa I admire kat blog dye?? sebab entry dye sempoi habis, cakap pon maen lepas, even cakap pon maen lepas tapi berunsurkan kelucuan, tiap-tiap entry dye mesti ada unsur-unsur lucu

punyee laaaa I admire kat dye blog dye, I sanggup selak balik entry dye yang lame-lame, dye mula berblogging baru je tahun nie, tak sampai setahun lagi dye blogging tapi bagi I, blog dye memang superb, ownernye pon dahlaa encem, oke, terlebih sudah, mam I kalau encik boyfie bace nie :p

I baru je bace blog dye, sumpah memang I akan gelak kalau bace entry dye, tadi pon roommate dah pandang I sebab I gelak depan lappy macam orang tak betul haha, mane tak nye..tersengih depan lappy padehal dorang tak tahu yang I tersengih-sengih depan lappy bukan sebab tak betul tapi funny bace entry dye

I jadi stalker dye sajerr & kalau I rase I nak tinggalkan komen, pasti I akan tinggalkan komen, kalau tak ada idea, I hanya berlalu sahaja sambil tersenyum menandakan kepuasan di hati sebab dapat bace entry dye

nak tahu blog dye?? blogger maner?? ahha, pernah dengar lagu Dato' Siti-biarlah rahsia?? kalau pernah dengar, bagus sebab tu lah jawapan I, let be a secret, maluuuuu I nak pampangkan blog dye huhu >.<

u all ada admire mane-mane blog tak selaen blog seorang artis, seorang model?? kalau ada, jom-jom kongsi cerita, tak mahu lokek-lokek untuk cerita huhu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

23 kritikan membina:

Pinky Pixie on July 26, 2010 at 11:00 PM said...

sape ka beliau? nak taw juga.. hehe

teddyuna on July 26, 2010 at 11:02 PM said...

ader2 .. i der admire blog seseorang gak..
i lupa nme dia .. tapi blog dia memang cntik.. yg i tahu partner blog di shara..=)

zati on July 26, 2010 at 11:04 PM said...

@Pinky Pixie
hehe bukan I tak nak cakap sygs tapi I takut kalau dye singgah kat cnie & bace entry nie, maluu I huhu =_=

zati on July 26, 2010 at 11:12 PM said...

@zati
wahh yeke, untung owner blog tu an sygs ;)

AiZ on July 26, 2010 at 11:51 PM said...

haha... wah.. minat senyap senyap ek... ^__^ sape lah orangnye.. gagaga

hudahazwani on July 27, 2010 at 12:35 AM said...

zati...gtau la url blog tuh..pas zati bg url tuh...zati delete komen tuh eh :))

Hamzah Ian on July 27, 2010 at 12:58 AM said...

saper weh?? bagi link ah

zati on July 27, 2010 at 1:30 AM said...

@AiZ
minat blog dye..sapekah?? hehe =_=

zati on July 27, 2010 at 1:31 AM said...

@hudahazwani
aiyakk sygs, let be a secret huhu, so sorry oke :(

zati on July 27, 2010 at 1:31 AM said...

@Hamzah Ian
hoh?? biarlah rahsia huhu

cik aiLebiu on July 27, 2010 at 10:09 AM said...

i pun slalu jd stalker bg blog yg i admire...mmg jd silent reader la...

kobEj0rdan~ on July 27, 2010 at 10:34 AM said...

waaa, sgt berahsienye:)) nway semog selaku happy la ea membace entry di blog tersebot:P

singgah kat blog sy plak k, ade gambar baby saye!

nazirulhazwanws.blogspot.com

follow la if suker:)

zati on July 27, 2010 at 1:08 PM said...

@cik aiLebiu
best kan jadi silent reader ;)

zati on July 27, 2010 at 1:09 PM said...

@kobEj0rdan~
hehe, mestila berashia, dunia blogging nie kecik je tehee =_=

nanti zati singgah ;)

diraja22 on July 27, 2010 at 2:16 PM said...

jgn simpan2 tau kesian owner blog 2 menderita..

zati on July 27, 2010 at 5:58 PM said...

@diraja22
owner blog 2 menderita??? kenape dye nak menderita pulak?? huhu =_=

kurawk on July 27, 2010 at 7:28 PM said...

woaahh..siti biarlah rahsia pon lame2 gtaw gak..hahaha

zati on July 27, 2010 at 7:39 PM said...

@kurawk
hahaha dye bagitau sebab dah heboh, cerita seorang selebriti tak dapat simpan lame-lame, wartawan olwez korek, agaga >.<

Sarah Ramora Rosli on July 29, 2010 at 7:45 PM said...

siapakah orang bertuah itu? ;) korek rahsiaaaa!

zati on July 29, 2010 at 7:56 PM said...

@Sarah Ramora Rosli
bertuah ke blogger tu?? ahahak

rahsia masih tersimpan heee ;)

Ct SoLeHa on July 31, 2010 at 6:12 PM said...

siapa la blogger 2 yer??hehe

zati on July 31, 2010 at 9:28 PM said...

@Ct SoLeHa
hehe biarlah rahsia ;)

Hapiz Rahman on August 2, 2010 at 4:36 AM said...

macam-macam ko ni zaty.. hahah

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!