Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, July 25, 2010

gembira & thanx :)

salam bloggers, semalam I happy sangat..I balik dari bangi sampai ke kepong sentral..sampai je sane, dye terus ambil I then pergi OU, dye bawa I jumpe member-member dye, seriously memang malu sampai I sanggup tak makan huhu

then lepas je dah habis makan, member-member dye balik, kitorang pergi tengok wayang, cerita mantra..cerita nie I bagi 3setengah bintang je, ada part-part yang geli...memang I tak tengok part geli-geli tu, takuttt

then malam tu pergi makan + lepak"ing" dengan member-member dye lagi, member-member dye memang masuk air, boleh pecah perut I gelak, diorang memang superb sengal haha :p

lepas tu dye hantar I balik, seharian dengan dye..even penat tapi gembira..dah setahun lebih I tak rase macam nie, atlast ada juga lelaki yang boleh menghormati privacy seorang perempuan, rase bahagia sangat, rase dihargai

OMG macam tak percaya yang I boleh jatuh cinta lagi, oke stop..sebelum entry I menyimpang lebih jiwang..biasa laa orang tengah berbunga sekarang nie..sorry cuz I tak snap pic kitorang & tak publish di sini sebab malu huhu

p/s : thanx 4 everything bie.. love u, miss u & need u (bile bace balik, yekkk2 geliiiii mat)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

..Aku Sendiri.. on July 25, 2010 at 8:44 PM said...

semoga berbahagia sis. :)

sayatasha on July 25, 2010 at 9:01 PM said...

woow,bestnye...
hope korang kekal...
god bless both of u ok?
saya senang tgk kapel yg bahagie =)

zati on July 25, 2010 at 9:01 PM said...

@..Aku Sendiri..
thanx sygs :)

zati on July 25, 2010 at 9:06 PM said...

@sayatasha
thanx dear..insyaallah mudah-mudahan, aminn :)

ohh yeke, hehe..=)

cik nurul on August 9, 2010 at 11:53 AM said...

hope bhgia dek

zati on August 9, 2010 at 12:04 PM said...

@cik nurul
thanx sys ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!