Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, July 29, 2010

makcik karipap???

salam bloggers, sementara waktu sekarang nie I masih lapang, tak ada kuiz, tak ada assignmnt, memang online keje I lagi-lagi waktu tengah-tengah malam

pukul 12lebih roommate dah tidur, I tak reti-reti nak tidur, al-maklum, kelas I waktu petang, teheee ;)

kebetulan, malam tadi, sorang roommate I pergi discussion tentang debate kat bilik member dye dari pukul 10lebih kalau tak silap I, time dah pukul 12lebih, sorang lagi dah tido

macam biasa tinggal I keseorangan dengan lappy, kitorang kalau tido, tutup semua lampu & pasang lampu tidur, dalam keasyikan I tengah online, duk bace entry orang lain kat blog, tiba-tiba, pintu bilik I diketuk, tiga kali kena ketuk

kali pertama I bukak & I tengok depan pintu, tak ada orang, I bukak sebab I ingatkan roommate I yang pergi discussion tu balik, dye tak bawa kunci bilik ke ape kan

kali kedua pintu kena ketuk lagi, I bukak juga, kali nie I siap keluar lagi dari bilik, I tengok kanan kiri tapi tak ada orang, time nie I memang dah menyirap, main ketuk-ketuk pintu laks haihh tengah-tengah malam, kot ye nak bergurau, janganlah main waktu tengah-tengah malam huhu

time tu I fikir, roommate I laa nie kot nak bergurau dengan I, dalam pukul 1lebih, I text dye & I tanye dye, dye nak balik bilik ke tak, dye kate tak tahu lagi sebab tengah practice debate untuk final malam nie & dye sendiri cakap kalau dye balik bilik, dye takkan ketuk sebab dye bawa kunci bilik

bila dye dah cakap macam tu, I oke kan aje, I perhatikan aje bawah celah pintu, tiba-tiba I nampak satu bayang, sekali pintas, time tu I dah rase tak sedap hati, then I pandang lagi, tak lame lepas tu, ada lagi bayangan tu lalu sekali pintas & pada masa yang same pintu bilik I diketuk untuk kali ketiga

time tu seriously I memang takuttt, menggigil satu badan, I ketepikan lappy I tanpa shut down pon,  apelagi I pon selubung dengan bantal peluk I, dah takutt sangat time tu dah tak boleh fikir ape lagi daa

credit to pakcik google : sedapnyee karipap nie, lagi-lagi kalau berintikan sardin, nyumm2
kemungkinan besar nie kes makcik karipap, nak jual karipap tengah-tengah malam, naek bulu roma I haihhhh, seriously I admit I memang penakut since I penah kena kes nie time I sem satu dulu, since dari situ, I jadi penakutt huhu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

teddyuna on July 29, 2010 at 2:07 PM said...

hehe mnakutkn..=)

zati on July 29, 2010 at 2:09 PM said...

@teddyuna
tehee, tahu tak pe

MahabbahOhAyin on July 29, 2010 at 3:43 PM said...

zati, kptm bangi kan?
my roomate stdy kat ctu dlu amek dip..
&& die pnah cite yg membe die pnah kene ngan makcik jual karipap..
huhu..
at first, klaka tau..
lame2 tkt.. huhu..
btw, u simpan je yassin bwk bantal.
& mak sure inside ur lappy ad zikir2 or ayat yassin k..
bile u rasa tkt, u bkak..
insyaallah, benda tu x kacau. :)

zati on July 29, 2010 at 4:50 PM said...

@MahabbahOhAyin
yup kptm bangi, ohh yeke, keciknyee dunia tehee ;)

thanx 4 ur advice dear =)

AiZ on July 29, 2010 at 5:24 PM said...

whats is going on zati..?.. macam best jek.. haha




Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

zati on July 29, 2010 at 5:32 PM said...

@AiZ
best ke?? teheee =_=

cik panadol on July 30, 2010 at 12:09 AM said...

mase aku study kt matrik dulu, makcik karipap ni memang glemer...tp dia tak datang ikut pintu..dia jual melalui tingkap...tp tingkap bilik2 tingkat 2 dan ke atas...bilik ground floor dia taknak jual....

zati on July 30, 2010 at 12:16 AM said...

@cik panadol
eeeee, serammm, naek bulu roma huhu

Faizal Fredley on July 30, 2010 at 7:22 AM said...

apesal x ajak dia masuk..kot kot dia nak jual kariap ker...lah makan malam2...hehe

diraja22 on July 30, 2010 at 7:38 AM said...

jeng3.. ? will be back..

zati on July 30, 2010 at 3:32 PM said...

@Faizal Fredley
huhu nak ajak tapi buatnyee inti karipapnyeee inti laen, tak kena dengan selera i pulaks, kalau inti sardin tak pe juga ahahak :p

zati on July 30, 2010 at 3:33 PM said...

@diraja22
will be back?? huhu

ayaa alyy on August 2, 2010 at 12:53 PM said...

erk scary jep. tp karipap tuh mcm sedap jep :P

zati on August 2, 2010 at 5:13 PM said...

@ayaa alyy
scary an huhu, karipap kat ats tu memang sedap, nyum2, kalau inti sardin lagi zati suke wenk ^_^

Pinky Pixie on August 2, 2010 at 9:34 PM said...

hoho.. meremang bace entry ni..
kalo kiteorg kat poly, mak cik jual beger.. sayup2 sore dy. haha

zati on August 2, 2010 at 10:58 PM said...

@Pinky Pixie
makcik jual burger?? hoho, kalau sore tu lagi laa takuttt, tak sanggup kot huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!