Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, July 4, 2010

aktiviti hari nie

salam bloggers, sihat?? u all buat ape je hari nie?? hari nie I pergi burfday party sepupu I yang masih kecik lagi, baru dua tahun, habis semua adik-beradik mak I berkumpul kat rumah dye sebab burfday party

comel ouhh dye, geram je I, rase nak cubit-cubit, cium tak lepas-lepas je, hamek ko sepupuku, saper suruh comel sangattt haha, tapi sayang..I tak snap picture dye & kek dye, battery fon time tu low pulaks, adeyhhh, sayang ouhh

selamat ulang tahun yang ke-2 danish iman mohd hafiz
teringat I time kecik-kecik dulu, tiap-tiap tahun ada burfday party but now dah besar, bukan besar lagi tapi dah tua bangka, tak ada dah party benda alah nie semua hohoho, i like kek sepupuku, memang sedapp sangatt, sesuai dengan harganye huhu

lepas je makan-makan semua, then balik, penat kot..bila balik je..ahh sudahhh, I kena semak time table laks, toner laks tak ada + I terlampau rajin, then I salin je jadual tu, nasib baek kelas tak pack sangat, esok kelas petang muehehehe

malassssss tol nak balik hostel, urghhh, bila laaaa nak dapat kereta nie?? hurmm redha sajerr laaa labu, oklaa, dah malam, mata pon macam dah mengantuk je, mahu tido walaupon sok kelas lambat agagaga, maaf ye, entry nie entry entah pape, harap maklum, salam~

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

Paroy on July 4, 2010 at 11:50 PM said...

waaaaaaaahh..nak gak!!

Hapiz Rahman on July 5, 2010 at 12:26 AM said...

dah berkurun lamanya tak sambut birthday.. huhuh

zati on July 5, 2010 at 12:27 AM said...

@Paroy
mai laa..hahak

zati on July 5, 2010 at 12:27 AM said...

@Hapiz Rahman
tahu tak pe huhu

Pinky Pixie on July 5, 2010 at 12:52 AM said...

zati dpt gak merasa clbrate besday time kecik2.. yatie xpenah pun rase.. wuhhuuuu~ sob2

zati on July 5, 2010 at 1:14 AM said...

@Pinky Pixie
huhu tak mau sedih2, rase bersalah laks

Botak on July 5, 2010 at 4:13 AM said...

kete??
wah demand lebih lah die ni...
hahahahaha...

zati on July 5, 2010 at 7:00 AM said...

@Botak
hahahaha

Ryoma Ekhizen on July 5, 2010 at 9:16 AM said...

waaa~~~ besh nyer,... nak ase jugak???
please bagi sy rasa...

zati on July 5, 2010 at 11:42 AM said...

@Ryoma Ekhizen
ada dalm perut saye huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!