Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, July 20, 2010

award & i'm happy

salam bloggers...lately nie I happy bangat, wahh2 tibe-tibe je slack indon haha, happy bukan ape..segala masalah urusan di kolej dah settle, tak ada ape yang perlu I risau lagi

lepas nie dah boleh stadi dengan tenang, aman & gembira..baru bersemangat nak stadi, sem nie nak dapat 3.50 ke atas, insyaallah mudah-mudahan..aminn ;)

lagi satu, perasan tak tentang contest I?? haha, I dah batalkan contest itu oke, tak semena-mena mood happy ritu, terus padam entry tentang contest tu, so..contest tu DAH TAK WUJUD LAGI

btw..untuk huda, sorry cuz baru ambil award, sorry ye sygs...time moody-moody tak ada feel nak blogging, rosak mood nak berblog rase cam tak best laks nak buat entry kan


award nie from huda, dye bagi untuk semua followers dye, thanx sygs..chomel award beliau..i like, ada pink-pink gitu, lagi I suke..I giler pink & purple oke, nanti ada mase I update tentang barang-barang I yang berwarna pink

okelaa sygs, sampai sini je kot entry I, jaga diri ye semua, cuaca tak menentu sekarang nie..salam~

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

teddyuna on July 21, 2010 at 4:42 PM said...

wah... cntiklah awardnyer.. ekeke..=)
zaty..=)
hehe.. i ader entry baru pasa kopi luwak.. kalau u free u bce k?
hehe.. kopi luwak kopi termahal di dunia?!!

zati on July 21, 2010 at 4:53 PM said...

@teddyuna
hehe oke sygs ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!