Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, July 16, 2010

ceritera harinie

salam bloggers, malam nie hujan, hurmm harinie I sedihhhh sangat, I rase I buat kesilapan yang besarr, I tak tahu I boleh tahan lagi atau tak dengan kolej, bile I fikirkan parents I, apepon I kena juga teruskan

dah lame I tak rase sedih sampai menangis teresak-esak macam nie, harinie I rase hari paling bermasalah sekali, menangis seharian sampai mata I pon dah naek sembab, sedih sangat tak terkata, time I sedih tadi at kolej, kebetulan laks stalker I msg I then I reply msg dye kejap, then I cerita masalah I kat dye cuz time tu I betul-betul perlukan sumone tuk redakan kesedihan I huhu

nasib baek I tak kol dye terus, kalau tak, mahu dye dengar I nangis esak-esak, I takkan kol dye sebab kitorang tak pernah on call haha, hanya text sajerr, on call dengan pakcik tu??? sumpah I tak biasa

mood I tak berapa nak oke, sedihhhh seharian, nanti-nanti I cerita pasal pakcik tu lagi haha, I suke panggil dye pakcik takpun keding (jangan marah ye atiff)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

asphaq on July 17, 2010 at 12:07 AM said...

sabar okeh. asam garam kehidupan :)

Pu3seroja on July 17, 2010 at 12:26 AM said...

u ada masalah pe... kongsi2 kan la
dgn blogger..blh ringgankan masalah..

zati on July 17, 2010 at 3:06 PM said...

@asphaq
huhu thanx

zati on July 17, 2010 at 3:07 PM said...

@Pu3seroja
ada masalah dengan kolej dear, maybe it's too personal nak kongsi huhu, btw thanx ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!