Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Saturday, July 10, 2010

beloved pink

salam bloggers..hari nie hari ape ye??? hari nie hari sabtu & pada masa yang same juga..hari nie gathering geng bloggers..u all pergi tak gathering tu?? I tak pergi

alasan I tak pergi sebab dengan muke bengkak camnie, memang tak sesuai sangat I pergi huhu, selain tu..I tak ada geng yang hot-hot kat geng blogger tu..nanti pergi, mahu tak tercengang I kat sane

btw..happy burfday to my beloved blog..genap sudah blog pink I nie berumur setahun, dari bermacam rupa blog I nie sampai laaa dah ada rupa tetap sekarang nie, I rase nak beli domain name untuk blog I nie tapi tak pela, I simpankan dulu hasrat I tu


sejarah penubuhan blog nie masa I sem1 dulu, tahun lepas..I berblogging sekadar hanya suke-suke & sebab carry mark untuk subject information technology in business, sumpah I tak suke subject killers nie tapi kalau time lab untuk subject nie, I memang suke gilerrr sebab dapat on9 haha

ape kaitan subject tu dengan blog?? sebab ada dalam satu chapter, I pon lupe chapter berapa, malas nak semak balik..lecturer IT I suruh buat social networking, time tu mestilaa student ada kan, web myspace, facebook?? tak payah cakap, dalam kelas tu semua ada myspace, facebook, tipuuu kalau tak ada myspace,facebook but blog??? hahahampeh

sorang pon tak ada blog, hampeh betul, I time tu memang buta blog, tak tahu ape fungsi blog, ape jadah semua nie I tak tahu, but then lecturer I nak semua student dye ada blog, dalam blog pula kena ada entry, atleast 3 entry

makkk aihh, time tu, I dah bengong-bengong, I nak buat entry tentang ape, macam mane nak buat blog, semua I tak tahu..bukan nak cakap I je tapi semua yang ada dalam kelas tu..then lecturer ajar kitorang macam mane nak buat blog bagai

lecturer bagi masa kat kitorang untuk settlekan kitorang punye blog & entry, then dye nak setiap student bagi url blog masing-masing, dye akan check & bagi mark, since dari situ I mule berblogging, dari zero sampai laa hari nie, kalau I tak ambil subject tu, mungkin sampai sekarang I buta blog

I nak minta pendapat u all tentang blog I nie, nak puji ke, kritik ke, kutuk ke, sukehati u all tapi kritikan & kutukan yang membina ye sygs bukan men'down'kan I, ape yang I perlu tambahkan, kurangkan dalam blog nie & segala macam laa tentang blog pink I nie yang u all nak cakap

p/s:I nak buat satu contest sempena blog pink I nie

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

yayadino on July 10, 2010 at 4:40 PM said...

zaty, kalau zaty ade bace kat entry hanis zalikha yang ade about sembilan ribu lebih follower tu kan.

dia ade post satu entry kenapa guna domain sendiri tak sesuai berbanding blogspot.

kalau tak silap yaya dia cakap kalau guna .com tu mcm profil kita yang bukan kita yang karang sendiri. contoh mcm artis kan. web site dia bukan dia yang update.

tapi bila kita guna .blogspot membuat kan orang tertarik nak baca sebab kita karang sendiri.

bila pk balik pon mcm betul jugak.

hehe.

zati on July 10, 2010 at 5:40 PM said...

@yayadino
zaty TAK PERNAH follow ttg hanis zalikha tu, TAK MINAT haha <<<gilerr sengal ak nie

haha, klaka laaa dye tu, nope laa yaya, ramai je blogger yg ada domain name yg BUKAN ARTIS update dorang punye blog SENDIRI

kalau bukan dorg yg update blog sndri, xkan PA dorg lak?? wahh manusia biasa yg BUKAN ARTIS ad PA ke?? mewahhh tol hidup haha

kalau yaya selalu lepak dekat geng blogger..yaya akan lebih tahu dengan detail, lebih banyak tentang blog dekat bahagian forum

ape beza blogspot, domain name & wordpress ;)

kat situ tempat zaty selalu lepak dari zaty zero tentang blog sampai laa sekarang ^_^

Hapiz Rahman on July 10, 2010 at 6:01 PM said...

seriusly zaty aku suka baca ko sebab dua sebab:

1. blog ko simple, ringkaS DAN MENARIK.. loading sangat cepat.

2. Aku juga rasa walaupun ko comel, tapi penulisan ko agak matang.

Pasal domain sendiri, aku xde idea lagi pasal tue. (buta IT) haha..

-aku jenis suka follow blog yang biasa-biasa saja. Tapi biasa dan ada value-

-baik letak link membe2 daripada letak link blogger yang popular sebab blogger yang popular bukan singgah blog kita pun-

zati on July 10, 2010 at 6:57 PM said...

@Hapiz Rahman
weee...thanx for komen ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!