Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, July 12, 2010

harinie punye entry

salam bloggers, siapa yang berjaga pagi tadi tengok bola sila diam haha, sebelum nie tak pernah-pernah I stay up untuk layan bola, malas nak layan, pagi tadi entah ape yang rasuk pale otak I, I stay up untuk tengok bola, orang laen sedap tido time-time tu (yang tak layan bola), I sibuk duk terjerit-jerit, sengal kan haha, jerit takdela macam korang-korang jerit kat kedai mamak, mahu parents I terjaga kang dengar I jerit

yang penting spain menang oke, belanda maen kasar, urghhhh TAK SUKA, I tak tido langsung dari pagi tadi, lepas je habis bola, I layan tv sampai laa pukul 10lebih then siap-siap untuk balik kolej, alhamdulillah..I dah sihat, bengkak kat muka & mata I dah elok, muka ku sudah kembali seperti biasa yeahh, suke sangat dapat pergi kelas huhu

mata I pon dah kuyu sekarang nie, sumpahhh tunggu masa untuk tido je, nak tido sekarang, awal sangat lakk aihh, huhu..kat kelas tadi, memang sumpah hilang terus ngantok I, sebab lecturer nyee, makkk aihhh..masuk-masuk, adoiii..garang oke, I takottt huhu

okelaa guys, sampai sini sajer ye untuk hari nie, until then bye2, jage diri ye semua =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Hapiz Rahman on July 13, 2010 at 12:58 AM said...

game German vs Uruguay lagi best kot.. :)

Jaga diri juga.

zati on July 13, 2010 at 1:46 PM said...

@Hapiz Rahman
game tu tak tengok ahak

Mohd Adziim on July 14, 2010 at 2:31 AM said...

belanda main kasar...spain main berlakon kot.

zati on July 14, 2010 at 10:32 AM said...

@Mohd Adziim
tak adanye spain berlakon haha

kalau belanda tak kasar takdenye dapat kad kuning,bnyak laks tu..bukan takat kad kuning je..kad merah sekali hamekk ahak :p

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!