Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, July 14, 2010

pujaan hati


hari-hari I dengar lagu nie, tak pernah rase jemu, tak bosan dengar lagu nie, I sampaikan pesanan melalui lagu nie kat sumone, 8/6/2010 (jiwang laksss aku, geli-geli)

dahlaa zati, bak kater dye, "sejarah tak perlu di kenang", entahkan dye dah idup epi sekarang nie tapi if I dapat satu lagi peluang dari dye, I akan hargai peluang tu << ayat geli-geli lagi

I tak nak cerita panjang, jom layan lagu nie, wenk2

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Hapiz Rahman on July 14, 2010 at 12:22 PM said...

ayat geli-geli sikit xpe.. :)

zati on July 14, 2010 at 2:36 PM said...

@Hapiz Rahman
hehehe..ayat geli-geli tu tak buat sesiapa muntah hijau kan?? ahak

Pinky Pixie on July 14, 2010 at 4:39 PM said...

xkuar pun lagunya zati.. wuhuu..mengapakah? =.='

zati on July 14, 2010 at 5:31 PM said...

@Pinky Pixie
tak kuar ke yunk?? huhu, zati bukak oke je kot..xpe2 lagu di atas bertajuk pujaan hati heee ;)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!