Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, July 15, 2010

oiiii, woiii

salam bloggers, u all ada name penuh tak??? ape name penuh u all dalam IC?? ada makna tak nama u all?? sudah tentu ada, cantik makna nama u all kan..tak caye??? cube check kat dalam buku nama-nama islam, dalam tu semuaa nama ada makna, kalau tak ada makna, wallahualam..I tak nak komen pape

btw, kalau dah ada nama penuh, nama punye cantik disertakan dengan makna yang indah, kenapa panggil orang oiiii2, woiiii2...oiiii tu ape maknanye?? woiii tu ape maknanye??? kalau dengan member, mungkin laa kan oiii, woiii, dalam satu bilik laaa katerkan tapi nampak tak manis


orang yang kita kenal panggil oiii, woiii pon nampak tak manis, apetah lagi orang yang u all TAK KENAL panggil u all oiiii, woiii, ape jadah??? bahasa tu tak boleh elok sikit?? maybe some of u ambil tak kesah aje benda nie tapiiiii I memang kesah sangat dengan nama-nama nie, nak kata I kecoh???? up tu you ye sygs :p

nama penuh I nur izzati binti taib, nak lebih ringkas panggil I zaty pon boleh (tak pasal-pasal sesi kenal-mengenal nie), nak tahu maknernye?? cari sendiri haha, punye cantik mak ayah I bagi nama, cantik kan nama I??? (perasan sudahhh)

tolonglaaaaaa jangan panggil I oiiiiii, woiiiii, mane budi bahasa ko??? dahlaaa TAK KENAL, sedih I, tak sedap ke name I sampaikan orang panggil oiii, woiiii, bile orang yang I TAK KENAL panggil oiiii, woiiii, I rase bahasa tu kureng ajarrrr

tak kire laaa u all muda ke tua ke, sikap hormat-menghormati tu biarlaah ada, nampak molek sikit bile beradab, kot ye pon tak beradab, janganlaaaa tunjuk kekurangannnn ajarrrr tu bak teserlah menyerlah gitu, bangga heh???


di sini I tak tujukan kat sesiapa pon, benda nie umum, peringatan untuk diri I juga, so sesiapa yang terasa pedas macam maggi kari yang lazat tu, fuhhhh..samer-samerlaa kite menikmati kepedasan tu, haihhh sodappp, I suke makan pedas, masakan pedas-pedas nie memang febret I, u all suke makan pedas tak?? ahak =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

15 kritikan membina:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ on July 15, 2010 at 10:34 PM said...

salam..
uish..klu qaseh p0n panas gak if ada owg wt mcm tuh..
cian zati..
2 arini entry hot je..
sabar yea..
smile plz.. :)(waa..comel dia tenyum..ahakz)

zati on July 15, 2010 at 10:38 PM said...

@˙·•♥ QaSeH ♥•·˙
hehehe, entry tak hot, suam2 suku je ahak =)

sayatasha on July 15, 2010 at 10:49 PM said...

org yg suke pggil owg oiii2,woiii2 tu takde sivik...
eh,name saya natasha=kekuatan
heheh =p
anda?

zati on July 15, 2010 at 10:52 PM said...

@sayatasha
tahu tak pe huhu

zati?? ermm kekuatanku, kemuliaanku ;)

Hapiz Rahman on July 15, 2010 at 11:09 PM said...

ooii.. oiii..

marah tak? hahahha..

(gurau je ya)

zati on July 15, 2010 at 11:18 PM said...

@Hapiz Rahman
saper oiii, tak tahu, tak tahu haha :p

Pinky Pixie on July 15, 2010 at 11:54 PM said...

relax2.. ade style kot pgil oiii2.. haha

zati on July 16, 2010 at 12:27 AM said...

@Pinky Pixie
style?? agagaga

♥ shag ♥ on July 16, 2010 at 10:03 AM said...

aku tak boleh makan pedas nt ceret beret seminggu =.="

haa, aku pun benci gile org yg pgl Hoi, Woi ni. nick names aku punya banyak yg pemes, Hoi Woi jugak yg d pangil nya. hmph

zati on July 16, 2010 at 10:15 AM said...

@♥ shag ♥
rugi ouhh tak makan pedass, sedappp ahak

terlampau pemes nama ko tu kot, sebab tu panggil hoiii, woii, huhu

teddyuna on July 16, 2010 at 2:40 PM said...

wa.. betul tu zaty.. kalau dh kenal lame x kesah la..yg tk knal wat cmtu.. mmng skit aty..
^_^
bill gates bukan orang terkaya di dunia?

teddyuna on July 16, 2010 at 2:42 PM said...

wa.. betul tu zaty.. kalau dh kenal lame x kesah la..yg tk knal wat cmtu.. mmng skit aty..
^_^
bill gates bukan orang terkaya di dunia?

annis razali on July 16, 2010 at 3:52 PM said...

kak zati,
thnks fllow blogg anis.
btw,anis suker bacer blogg kak zati.
best:))

zati on July 16, 2010 at 6:26 PM said...

@teddyuna
tahu tak pe..woi, oiii..ntah saper name ntah name oii, woii haha

zati on July 16, 2010 at 6:26 PM said...

@annis razali
welcome sygs

uwaa, yeke, thanx dear =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!