Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, July 14, 2010

tolong berhenti stalk boleh????

salam bloggers, lately nie I dah tahu saper stalker I yang duk cari pasal kat formspring, stalker dekat entry nie & entry nie, haihh, mentang-mentang ko dah ada akaun formspring, then ko serang, cari pasal dengan I gune akaun formspring ko heh, baru buat formspring ye, batak formspring lollll

prinsip I senang je, if tak puas hati, face 2 face, bincang ape yang tak puas hati, then settle, kalau tak dapat face 2 face, bincang leklok dengan I ape yang ko tak puas hati dekat akaun fb, tak nak add pon tak pe, I tak kesah, just message I kat fb tu untuk settle ape yang ko tak puas hati, that's all, senang bukan, tak ada sakit-menyakiti di antara satu same lain, ko pun tak sakit hati, I lagi laaaaaaaaaa tak sakit hati

I ingat dah settle semuanye since I lepaskan zack, ko nak dye kan, hamekkkk sajerrrr pempuan, kisah I dengan dye dah lamer berlalu, I lepaskan dye pon bukan sebab ko laaa pempuan tapi sebab nie

dah 3 bulan berlalu laaa weyhh, ape lagi yang ko tak puas hati haihhh????? sebab laki camtu je pon ko nak bermusuh dengan I??? what the hack?? kelakar laa ko nie, tak pon ko jenis yang sangap kan (bahasa kasar sudahhh)


part yang paling I sedih, ko serang mengata bukan-bukan, ko hengat I approve serangan ko tu??? sorry babe, bile I mengadu kat zack pasal ko, zack pula punyeeeeee baek backing ko balek, ko dengan zack samer jeee, nak je I hempuk dua-dua, senang oke (ganas pulaks aku)

tak penat ke ko stalk myspace I tiap-tiap hari, stalk formspring I kalau sekadar stalk nak buat bukan-bukan??? if tak suke I, untuk ape lagi ko nak menyakitkan hati sendiri untuk stalk I??? kelakuan budak mentah

tolong berhenti stalk I kalau sekadar untuk sakitkan hati ko sendiri, baek ko pergi mengaji lagi best, pahala pon dapat, tak sakit hati pon ye, get ur own life sudahh, oke sygs??? :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ on July 14, 2010 at 10:28 PM said...

haha..
giler ganaz zaty..
thumb up la..

zati on July 14, 2010 at 10:30 PM said...

@˙·•♥ QaSeH ♥•·˙
haha..effect sebab dah terlampau geram sangattt ahak

Hapiz Rahman on July 15, 2010 at 12:22 AM said...

hohoho.. marah ko nie walaupun marah ala-ala comey.. :>

zati on July 15, 2010 at 1:25 AM said...

@Hapiz Rahman
haha banyak laa ko, bodek laa tu :p

Pinky Pixie on July 15, 2010 at 1:46 AM said...

sabar ye yunk. ni entry mganas da ni.. hihi..

zati on July 15, 2010 at 1:50 AM said...

@Pinky Pixie
hehe keganasan teserlah bila dah terlampau gerammmm ahak

xazryx on July 15, 2010 at 3:47 AM said...

sabar2 .pompuan tu masuk air kot .haha .

zati on July 15, 2010 at 9:23 AM said...

@xazryx
da terlampau sabar nie, tu yang entry ganas sangatt ahak, effect dari bersabar huhu

teddyuna on July 15, 2010 at 9:09 PM said...

kisah kita hampir serupa zaty..cuma kisah i ni lain skit..bf i pernh curg dgn i sthun lebih dh terjdi kisah tu.. smpai skrg i x lupe.. tpi i wat ape2 pun.. perempuan tu smpai skrg stalk i.. gne ms lain,ms kawan dia..padahal.. kitorg dh jadi kwn dh.. ptuttnye i yg marh..dia pulak yg stalk 1.. nth ape2.. bgus gk u wat cmtu zaty.. biar dia thu.. well.. nme i pun ader izzati gak.. cume tmbh husna..=)

zati on July 15, 2010 at 10:33 PM said...

@teddyuna
pempuan spesies camnie gilaaa, haihh payah spesies gilaaaa2 nie huhu

sabar ye dear, I wat camnie pon sebab dah lame I diamkan, hurmm

wahh yeke, izzati husna..nice 2 know u =)

teddyuna on July 18, 2010 at 12:27 AM said...

zaty i need ur help.. pic i display eah kat profile u?
i baru perasan yg i selama ni xde pic.. =(
nk msuk pic kt mne baru muncul pic ni kat page org yg i follow?

teddyuna on July 18, 2010 at 11:07 AM said...

x.. i tgok kat profile org kat bhgian followers xde pic i pun.. urm.... tmpat i kosong... xder gmbr.. ok2 gmbr yg u masukkn u masuk kt mne?kt google?

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!