Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, August 3, 2010

harinie 3 Ogos

salam bloggers, bila tak idea, sampai berapa hari tak update..bile idea banyak, mencurah-curah macam air, sekali update sampai 3entry untuk satu hari huhu




btw, hari nie 3 OGOS, hari ulang tahun ayah I, selamat hari jadi abah, sayang abah sangat-sangat, moga abah dipanjangkan umur, sentiasa di berkati olehNya & dimurahkan rezeki

btw, paling sebak permintaan ayah I, dye suruh I belajar rajin-rajin, tu hadiah terbaik untuk dye, sedihhhh je bila dye buat permintaan tu ;(

korang tak sedih ke kalau korang tak dapat tunaikan permintaan parents lagi-lagi kalau berkaitan dengan kejayaan??

I sedih sangat kalau tak dapat tunaikan permintaan dorang, that's mean I dah kecewakan dorang, harapan dorang*tisu plizzz*

i'll try my best for this sem, will struggle, I akan buktikan yang I pon boleh buat macam orang laen, 3.50 ke atas untuk sem nie, Insyaallah mudah-mudahan ;)

oke dah2, nanti meleleh tak pasal-pasal je I, entry harinie pon I bace semuanyaa sedih sampai ada yang buat I meleleh, sememeh je I harinie, sikit-sikit nak nangis huhu

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Sarah Ramora Rosli on August 4, 2010 at 3:10 AM said...

hee happy brthday ayah :D eii tersibuk pulak :p

zati on August 4, 2010 at 10:36 AM said...

@Sarah Ramora Rosli
hikhik thanx ;)

PinQib on August 4, 2010 at 2:32 PM said...

sabar deh.. jang3 nangis3
kimslam kat abah. say heppy bday..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

zati on August 4, 2010 at 4:06 PM said...

@PinQib
huhu ;(

mi3ra on August 4, 2010 at 10:15 PM said...

happy birthday gak to your dads
boleh join leo gang ni
haha

zati on August 5, 2010 at 10:08 AM said...

@mi3ra
thanx..leo gang?? ahak

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!