Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, August 3, 2010

takut kena tipu!!!

salam bloggers, kena tipu?? dengan siapa?? dengan kekasih hati?? dengan kawan?? ahahak, tak ada kaitan langsung dalam entry nie

tadi bekas kekasih customer text I, dye say sorry sebab mendesak, dye terus terang & dye cakap dye mendesak sebab takut kena tipu, adeyhh

u nie sygs, buat I senyum je, I bukan jenis tipu-tipu duit orang nie, bile kite business under orang, duit yang dimasukkan dalam account I tu, sudah tentu tu amanat dari u sygs untuk serahkan duit u tu kat supplier I

if tak jadi, sewajibnya I pulangkan balik kat u, I tak buat belanja duit customer nie, suka-suka je nak ambil hak customer, that's not me

haram hukumnya bila pecah amanat orang sygs, I tahu ada some of dealer business nie pecah amanat customer, makan duit customer, tak hantar item yang customer order & dealer tu pon dah kantoi

untuk customer kesayangan I tu huhu (walaupon dye tak bace entry nie), u tak perlu risau oke sygs..I akan pulangkan balik duet u & once I dah bank in, I'll inform u dear, tak perlu risau-risau ;)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

teddyuna on August 3, 2010 at 10:33 PM said...

^_^
sian zaty..

zati on August 3, 2010 at 10:37 PM said...

@teddyuna
dugaan kot huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!