Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, September 21, 2010

kolej ku masuk tv

salam bloggers, sorry sangat sebab lately nie entry I asyik emo je, dah macam diari love pulak blog I nie,  hurmm

bila I tengok entry I sebelum-sebelum nie, tak ada pon penuh entry love-love, tup tap tup tap setahun tak bercinta, bile bercinta, gini laa jadinye, frust menonggeng tak tentu pasal *ko tengok aku tertonggeng ke tak skunk nie*

kali nie I nak cakap pasal kolej I gyhahahaha, tengok tajuk pon macam dah kecoh gilerrr *dem laaa kau zati*, name kolej I Kolej Poly Tech Mara di Bangi


tapi pelik, bila orang tanye "study kat mane", I pon jawab "KPTM", orang tanye balik"KPTM" tu ape??? errrr, nampak sangat tak femes kolej I

tapi kalau sebut UITM, orang tau pulak kan3 haha, bile orang tanye, I taknak jawab lagi daa KPTM, I jawab poly tech mara, naseb baek kau tahu poly tech mara, kalau tak tahu???? I tak tahu nak cakap ape huhu

ada ape dengan kolej I sampai I nak kecoh-kecoh nie??? bukan kecoh cuma eksited huhu, aritu bulan pose ada shooting kat my kolej, Fizo Omar ada tapiiiii tak ada laa I bergambar dengan dye sebab I tak nampak dye langsung *dem tol*

ada sesiapa tak kenal Fizo Omar?? alaaa, yang encem-encem tu, ada lesung pipit tapi tak pasti kat belah mane huhu *siap tahu lesung pipit bagai, memang tak boleh blaaaaaa u*

mula-mula I pon tak tahu, Fizo Omar??? ntah sape-sape laa tuuu huhu, I curious nak tahu, I google, bile google, dah tengok muka dye, baru I cakap "ohhhhh yang nie ke Fizo Omar" hahaha, sengalsenget tol laaa kau zati

tiap-tiap petang ada drama kat tb3 kan?? pukul 4.30-5.30 petang, ulangan di tv9 pada pukul 8.30-9.30 malam

yang I tahu Fizo Omar je, artis yang laen tak tahu huhu, dorang shooting untuk drama SITI KELEMBAI, ganti untuk cerita ULAR EMAS

ada 3 buah kolej kalau tak silap I untuk tempat dorang shooting, lagi dua I tak tahu kolej mane, yang buat I fikir-fikir, kenapa mesti KPTM Bangi??? agak tak ada tempat laen ke??? erkkk, kenapa tak Lim Kok Wing ke?? huhu

btw, I nak tengok sangat cerita tu, nak tengok on9, urghhhh guna wireless kot, nanti loading je memanjang, nak gune celcom berukband, lagi tak boleh pakai, beruk tetap beruk

yang paling tak boleh blaa, dorang berlakon as a student, student boleh pakai skirt & seluar jeans, jeans boleh accept agy tapi skirt??? hahahahaha

seriously tak dapat bayangkan kalau kolej melonggarkan undang-undang, student perempuan boleh pakai skirt, errrr apekah???? huhu

btw, jangan lupe tengok tau2 cerita tu, ecececeh promote laks I nie, urghhhh kolej yang masuk tv bukan kau laaa zati

p/s : agak-agak esok nak pergi kelas pakai skirt boleh?? baru vogue u :p

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Roxy zai on September 21, 2010 at 9:52 PM said...

uishh..skirt2 xleh..buat mata lecturer nnti..miahahaha:D

zati on September 21, 2010 at 10:00 PM said...

@Roxy zai
kenape dgn mata lecturer??? hahahak :D

teddyuna on September 21, 2010 at 11:00 PM said...

wa beshnye;) nk gk msuk tv

zati on September 22, 2010 at 3:05 AM said...

@teddyuna
hahak...kolej je yg masuk, zati kecoh lebih huhu :p

Ryoma Ekhizen on September 23, 2010 at 4:34 AM said...

hahahaha... sayang yer dgn kptm dia...
dulu uitm segamat masuk kat astro oasis lagi taw..
ke arah agama lagi... heheheehe

zati on September 23, 2010 at 4:35 PM said...

@Ryoma Ekhizen
syg dgn kptm??? syg ke??? syg sangattttt hahahak :p

wahh bagus tu ke arah keagamaan :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!