Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, September 20, 2010

student ohh student

salam bloggers, al-maklum, harinie berapa haribulan???? 20 haribulan 9, oke..pandai, ada ape dengan tarikh nie?? tarikh nie tarikh keramat, jangan memainnn wooo

kenapa I kate tarikh nie tarikh keramat??? semua student dah pulang ke tempat stadi masing-masing hahak, korang dah balik ke belum??

cuti raye pon dah habis, tunggu cuti ape lagi erk??? errrrr....rase seronok tak sebab nak balik?? jumpe member bilik?? berkobar-kobar nak balik???

siapa yang bersemangat sangat nak balik tu, gua respect sama lu *pehalll tetibe gua lu nie, panggg!!!*, seriously I cakap, I admit yang I malasssss nak balik

kalau bab-bab nak balikkkkkk hostel nie, I boleh jadi juara seorang yang pemalassssss nak balik, pemalas nak balik hostel ye, bukan pemalassss laen huhu

atleast I admit yang I memang seorang pemalassss nak balik hostel, dari kau, kau & kau??? hipokrit rajinnn sangat nak balik padehal dalam hati, nauzubillah *erkkkk tetibe emo*

semua balik semalam, I???? disebabkan I seorang pemalasss nak balik hostel, I tak balik semalam, ada ape nak balik awal-awal kat desa siswa tu????? tak ada benda gua cakap dengan lu *panggg*

I balik tengah hari nanti, selayang-bangi, ohhh tidak jauhh, lala...kelas pon petang, rilek kejap jee huhu

semua duk merungut assignment tak siap lagi, miahahaha, alhamdulillah I tak ada ape-ape assignment, sebelum cuti raye, I ada mid term, sebelum mid term..study week...wenk2

sepanjang study week, dah tentu lenturer tak ada bagi ape-ape, dah name pon study week, alhamdulillah rezeki sebab dapat goyang kaki time raye nie

goyang kaki punya pasal time raye, itu sebab lemak duk meleleh selama 2minggu lebih I cuti nie, lemak meleleh malassss nak balik

btw, I nak ucapkan...selamat kembali ke alam persekolahan pembelajaran kepada semua student IPTA, IPTS, tak lupa juga kepada yang masih bersekolah

p/s : kptm ohh kptm, kembalinya tanggungjawabku sebagai seorang pelajar :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

teddyuna on September 20, 2010 at 6:43 PM said...

zaty..;) ina pon pnt tau.
minggu ni minggu test

zati on September 20, 2010 at 7:39 PM said...

@teddyuna
huhu cian una, gud luck oke yunk :))

Ryoma Ekhizen on September 23, 2010 at 4:43 AM said...

naik2 cuti terus ade test erk una... sama lah...
zati duk hostel... yang kita nie duk luar... lagi mlas nak balik...

zati on September 23, 2010 at 4:38 PM said...

@Ryoma Ekhizen
kesian kat u all, xpe, dugaan :))

nape duk luar mls nak balik?? bukan lagi best ke?? huhu

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!