Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, October 15, 2010

blog sampah!!!

salam bloggers, u all ape khabar?? sihat?? ape aktiviti u all sepanjang hari nie??? *banyak betol soalan aku*

nampaknye dah lameeeeeeee betol I tak update blog kan3??? kalau update pon, mesti I akan padam balik entry tu sebab nak jage hati beberapa pihak :)

sejak kebelakangan nie, macam-macam dugaan, tak sihat laa, itu laaa, ini laaa, nasib baek tak kena tahan kat wad ritu hurmm, lately nie pon I bz dengan test, quiz & macam-macam lagi

bila blog tak berupdate nie, rase macam blog sampah pon ada, entah pape, blogger pemalas betol I nie *kutuk diri sendiri*

tak sangka blog sampah I nie ada juga yang sudi nak bace terutama dia nie, orang yang PERNAH I sayang, sekarang TAK SAYANG lagi hahak, dia follow up perkembangan terbaru melalui blog I nie

untuk kali ke berapa pon tak tahu I cakap, I TAK PERNAH benci bekas kekasih I *ecececeh ayat aku tak boleh blaaa* termasuk my gedik yang dah kecewakan I tu

I boleh berkawan dengan bekas kekasih walaupon dah tak ada apa-apa cuma ambil masa yang agak lame sikit untuk accept dye sebagai kawan cume my gedik tu, emmmmmmm =.=

final exam is coming around, lagi 2-3 minggu je kot, adushhhhh, takut tapi hanya 50% je prepare, lagi 50%????? hilang ke mane tak tahu huhu

okelaaa, nanti kalau ada masa dan ruang, I update lagi :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

xazryx on October 15, 2010 at 2:48 PM said...

blog u ok wat .HOHOH .sila update bnyk2 ok ! :P

zati on October 15, 2010 at 4:46 PM said...

@xazryx
hoho, insyaallah :p

tengkorakemas on October 15, 2010 at 10:21 PM said...

good luck for final exam! :D

zati on October 16, 2010 at 10:59 PM said...

@tengkorakemas
thanx TE :))

Roxy zai on October 17, 2010 at 11:48 AM said...

ahakz~...same laaa..leh je jadi kawan..ok2,,kitorang pun nak final dah ni..gud luck bebeh!!

zati on October 18, 2010 at 1:44 AM said...

@Roxy zai
hik gud luck to u too :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!