Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, October 31, 2010

18sx

salam bloggers, oke arinie I nak bagi u all tengok video 18sx & ke atas sahaja secara percuma dalam entry I nie, ibu-ibu mengandung, budak-budak bawah umur adalah tidak dibenarkan sama sekali hahak

suketaksuketak?? I tau yang lelaki mesti suke kan2, elehhh tipu, I tau u all suke kan2, *angguk2 geleng2 kepala*, lalalalalalalalarikkkkkks

apekah???? *panggggg di situ*, woiiii kau gila, tak pasal-pasal ada yang kena penampar dengan I, tak dapat penampar, penendang pon bolehhh *ganas gila kau en zati* :p

seksual2 tak ada kat sini oke, report polis kangggg tau laaa disebabkan ada gangguan seksual di sini miahahaha, jangan mimpi lerrrr kau nak dapat tontonan2 sebegitu, grrrr

i like sex, u like too??? <<< statement memang nak kena maki hamun dengan I, statement tak boleh blaaaa kan

pagi tadi I on ym kejap, ececeh padehal kat dalam entry nie cakap laen, cakap tak serupa bikin hoho, oke2 bukan itu persoalannya


I memang tak minat sangat nak layan orang yang I tak kenal + tak rapat kat dalam ym tu lagi-lagi kalau laki, harap fwenz list je ramai tapi hanya buat perkasam yang memang masam, kalau buzz memang tak pernah I nak reply heeee :D

entah macam mane I chat dengan sorang mamat nie tapi kan tapi kan tapi kan kan kan kan *pangggggg* I tengok nick dye laen macam, macam pelikkkk je

I tengok nick dye sahaja macam pelikkk tapi I diam je sebab mungkin I yang fikir bukan-bukan kot, baek sembang punye sembang jeng3

dye cerita pasal kucing dye yang temok, kalau cakap pasal kucing memang I minat sangat walaupon I allergy, kucing comel, lagi2 yang gebu, temuk, semestinya laa kan comel, geram2

comel betollll, geram pulak I tengok huhu
I cakap laaa dengan dye yang I nak tengok meow2 dye, oke dye pon suruh I bukak webcam, dye pon bukak webcam untuk tunjuk meow2 dye yang temuk + comel tu

fine...I pon pakai tudung, I punye laaaaaa bertudung pagi-pagi buta tu semata-mata webcam punye pasal, apekah???

tak lama lepas tu, I bukak webcam I, dye bukak webcam dye, sekali dye tunjuk dye punyeeeeeeee, I tak nak sebut, maluuuuu oke nak sebut, what the fish????

memang serta merta I tutup webcam dye, tutup webcam I, bodoh keeeeee ape dye tu???? dye tak nampak ke I bertudung???? bukannye I pakai seksi meksi seksa mata memandang, tak boleh ke dye fikir????? what the fish, what the fish

dye tak boleh ke nak fikir, kalau I bertudung I nie akan layan benda-benda hell macam tu ke???? dye tak boleh ke fikir kalau I bertudung, adakah I nie sosial????

orang selalu cakap perempuan bertudung tak semestinya baek, perempuan tak bertudung tak semestinya jahat tapiiiiii jangan nak samakan I dengan mane-mane perempuan kat luar tu, grrrrrrrr

I bukan nak cakap pasal tudung sekarang nie, tak macam hell pulak, memang dapat laaaaaa kan maki hamun dari I, tak pasal-pasal I dapat dosa kering, terus-menerus I block dye dari fwenz list huhhhh

agak tak sakit hati pulak kan, fine I malas nak bising, I kalau dah bising susah nak senyap, bawa-bawa laaaaaaaa bertaubat, dunia dah nak akhir zaman woiiii, udah-udah lerrr tu

p/s: tak sangka betol ada juga orang macam tu kan2, hurmmm

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

momochan on October 31, 2010 at 11:41 AM said...

orang gila ka apa?tak guna betul orang macam tu.hishhhh.!! marah ni!

zati on October 31, 2010 at 11:52 AM said...

@momochan
marah ke??? heeee, memang dye orang gile pon huhu :D

momochan on October 31, 2010 at 12:10 PM said...

huhu yela ada pulak orang macam tuh haihhh

tengkorakemas on October 31, 2010 at 2:21 PM said...

'perempuan bertudung tak semestinya baik' statement begini selalu jadi alasan..soal hati ikhlas tak ikhlas bukan alasan untuk langgar perintah Allah..lelaki tu patut hormat perempuan bertudung

♥ Roshazzy Shag ♥ on October 31, 2010 at 2:55 PM said...

Zati. Sebab tu Shag tak pakai YM dah. Serik kena orang macam tu. Haha ;DD

zati on October 31, 2010 at 4:51 PM said...

@momochan
taw xpe, kalau bagi buku lima sedap gaks tu huhu :D

zati on October 31, 2010 at 4:52 PM said...

@tengkorakemas
betul3, nie langsung TAK AD PERASAAN TUN HORMAT LANGSUNG hurmmm :/

zati on October 31, 2010 at 4:53 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
huhu dulu zati xbkk cmpi nk berhabuk kot ym zati huhu tapi since zati dh break-up wif encik gedik, zati bkk blik, hurmm xde psal cri psal, itu laa akibatnye huhu :/

mrconfius on October 31, 2010 at 6:23 PM said...

Mak ai...brni btl dak 2..cnfrm pikir pakai lutut...

zati on October 31, 2010 at 7:20 PM said...

@mrconfius
taw xpe huhu

velasrizal on November 1, 2010 at 6:34 PM said...

mmg comel bangat kucing ni...

Reka Bentuk Dan Design Dalaman Proton Inspira 2010

zati on November 2, 2010 at 2:15 PM said...

@velasrizal
hik :D

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!