Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 17, 2010

kalau marah je mencarut

salam readers, pernah rase marah tak?? oke tipuuu kalau tak pernah, kalau marah tak bising pon, mesti marah dalam senyap

jangan ingat bile senyap maknernyee tak ada ape-ape, senyap sebab malas nak bising-bising, kalau dah bising macam I, mau tak bergegar gunung berapi tu :P

I rase bile marah tapi senyap itu lebih baek, nak bising-bising pon tak gune, buat penat mulut sebab bising lepastu lagi bertambah menyakitkan hati betul tak?? =.=

bile marah dalam senyap rase cool je walaupon dalam hati membara-bara tak ada sesiapa yang tau haha, kadang-kadang maen lepas je, ahh lantak :P

marah bebenarrr nie nyah sampai keluar asap kat kedua-dua belah telinga nie.

I kalau tak senyap, mesti ada je benda nak buat time marah tu, nak buat itu ini sebab bile dah penat buat itu ini, secara auto nye rase marah tu hilang, bile penat terus tido, dah tak ingat nak marah-marah LOL

tapi yang mak peliknye kan nyah, ahhh lantak tetibe keluar 'mak dengan nyah' nie apepahal, ada certain2 tu kalau marah je mencarut, what the hack << ayat ini di tapis ngeee :P

agak-agak laa nyah oiii kalau tengah marah pon, tapis sikit ayat tuuuuuu, tak payah laa terang-terang kau tulis ayat carut tu, blueberry ciskek betol

.katekan tidak pada mencarut.

ohh sungguh mak tak faham nyah, memang adat ke kalau time marah mesti mencarut?? sejak bile nyah adat tu dipraktikkan?? mak tak tau laa nyah

kita hanya manusia biasa, biasa laa perasaan sedih, kecewa, gembira, marah tak dapat dibendung sebab manusia nie ada perasaan tapiiii kalau jenis TAK ADA PERASAAN?? erkk tak tau2

KALAU TAK MENCARUT TAK BOLEH KE????.

p/s: tak mau lorr carut-carut, hilang ke'macho'an & keanggunan anda tu ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Adziim on November 17, 2010 at 3:03 AM said...

Diamalkan sejak mereka tidak lagi berpegang pada konsep bersabar dalam Islam.
Kan?

zati on November 17, 2010 at 3:07 AM said...

@Adziim
gud answer, setuju 101%

BalqeesAmanda on November 18, 2010 at 4:49 PM said...

mencarut satu hal..siap sumpah seranah orang lagi..memang terok..

zati on November 18, 2010 at 7:07 PM said...

@BalqeesAmanda
uwaa taw xpe, kalau dah tahap sumpah seranah orang tu mulut takde insurans ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!