Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 3, 2010

blog I kena serang

salam bloggers, bukak2 blog je mesti I tengok entry terbaru daripada u all, bukan tengok je tapi bace, lepas bace satu persatu, tibe2 kan kan kan kan kan *banyak pulak kan kau en zati, pangggg di situ*
.
.

.
.

.
.

.
.

.
.

.
.
.


apekah2?? I tengok dashboard I, entry tu ada name blog I, miss zati and lappy, buat I terperasan kejap haha, then I bukak

rupanye cik mashimaro review blog I, dye ada buat entry blog review untuk sesiapa yang berminat, nak tahu ape yang di review kan oleh beliau tentang blog I?? jom kita tengok :))

btw, I nak ucap thanx much2 kat cik mashimaro sebab sudi review blog I yang tak seberapa nie, tenkiu much again2 hik :D

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

10 kritikan membina:

tengkorakemas on November 3, 2010 at 11:33 PM said...

laa..ingatkan apa..k nak p tengok hehe

zati on November 3, 2010 at 11:38 PM said...

@tengkorakemas
hehe :D

Mr Ceym on November 4, 2010 at 7:09 PM said...

akum zaty..majuk ke? smalam nampak lagi banner ceym..hehe harini dah takde.. mrajuk la tu... sory lambat buat.. bz la.. da siap banner zaty..kalau awk xnak gune pon xpe, tapi simpan k.. hehe..sory sangat2 lambat siap!~

http://ceym.blogspot.com/2010/10/dizaing-tawaran-hebat-lagi.html

zati on November 4, 2010 at 10:12 PM said...

@Mr Ceym
wassalam, majuk?? hehe tak laa, tak majuk ngat en cym xnk buat dah banner tuk zati huhu, btw thnx sgt2 bab sudi buatkn ;)

p/s: t zati amek :D

teddyuna on November 4, 2010 at 11:36 PM said...

oh mcm tu.. una pun ade gak mcm tu.. pastu nk wat ape eah? una xpndai la zaty

zati on November 4, 2010 at 11:42 PM said...

@teddyuna
pasntu nk watpe?? mksud una?? huhu

klu una kne tag, copy balik soalan org tu, then paste kn new post, jwb soalan tu, then una tag org laen ^^

jimmy jimboo on November 5, 2010 at 8:57 AM said...

bestnyeee blog kena review .
blog jimmy xde spe punn nk review , nk tgk punn jijik .. . huahuahuaaaa..

zati on November 5, 2010 at 11:52 AM said...

@jimmy jimboo
blog dye pon canik wut, ahak :)

padin on November 6, 2010 at 1:35 PM said...

datang dari program blog review bersama mashimaro.. blog ni menarik, feminin gitu, keep it up, sis... ekekee

zati on November 6, 2010 at 7:59 PM said...

@padin
thnx bab sudi singgah, sis??? dh tua rupernyee ak hahak :P

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!