Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, November 2, 2010

mangsa seterusnya :))

salam bloggers, dah lame betol I tak jawab tag, tibe-tibe kena tag dengan TE (tengkorak emas), oke jom jawab tag 
1. apa benda yg paling penting dalam hidup?
benda??? of course lappy + maxis berukband, kalau tak ada dua benda nie, tak macam sasau pulak hidup I en, sasau macam hilang laki :p
2. benda terakhir yg korg beli guna duet sndiri?
tiket ktm, baru je siang tadi
3. tempat ingin melangsungkan perkahwinan n tema perkhwinan?
haaaa yang nie I nak demand sikit, I nie kan demand kan3 lala, tempat kalau tak dapat kat dewan, hotel pon boleh laa, tema kayangan, wahhh :p
4. adakah u all sedang bercinta sekarang?
terkedu *glurp*, banyak-banyak soalan, soal cinta nie yang I tak gemar =.= fine, I TAK BERCINTA, ada sesiapa yang volunteer untuk bercinta dengan I ke??? wahahahaha :p
5. berapa lama u all akan mncintai kekasih u all?
kalau di takdirkan untuk I jatuh cinta sekali lagi, I akan cintakan dye selagi hayat di kandung badan, cume dye walaupon I tak tau siapakah 'dye' tu *perghhh jiwangtakjiwang tak*
6. novel/buku/majalah terakhir yg korang beli?
novel bila dah suka-mimie afinie 
7. antara mak n ayah mana lebih mesra?
dengan mak, macam-macam cerita I kongsikan dengan dye :))
8. namakan org yg u all betol2 nak jumpe dalam hidup?
emm cinta sejati I *perghhh jawapan kau en zati*
9. adakah u all basuh baju sndiri?
of course mesin basuh tolong basuhkan
10. tempat yg u all betol2 nak pergi?
paris, kota cinta :))
11. pilih satu,peluk atau cium?
 nak bantal pelukkkkk :p
12. tiga (3) benda ttg org yg tag u all?
  • boyfriend orang
  • seorang yang sukekan seni reka grafik
  • pengkomen tegar *bukan kat blog I je dye komen, blog2 laen pon dye selalu komen, sebab tu I gelar dye pengkomen tegar, maap ye TE hik :D"
13. benda yg u all sayang sgt2 dlm hidup? 
haihh benda lagi?? konpem2 my lappy :))
14. lima lagu paling suka n selalu dgr?
  • cry-rihanna
  • for the rest of my life-maher zain
  • baraka-allahu-lakuma-maher zain
  • jahat-stacy
  • khatimah  cinta-sixth sense
15. bila tarikh lahir n kat mana smbut tahun lps? 
 5 september & tak sambut pon sebab penuh dengan tragedi dengan sumone :((
16. lima (5) blogger u all nk tag?
jom kite tengok siapa yang kena :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

tengkorakemas on November 2, 2010 at 11:25 PM said...

hm..moga tahun depan sambut birthday dgn gembira ye :D

thanks buat entri :)

zati on November 2, 2010 at 11:27 PM said...

@tengkorakemas
insyaallah mudah-mudahan :)

u're welcome :D

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 2, 2010 at 11:54 PM said...

Tema kayangan. Ni mesti pasal Sheikh Mujapar tu kan. Tahun bila nak kawen? Hikhik ;Pp

Thanks tagged Shag! Esok Shag buat ;)

bulatkocik on November 3, 2010 at 12:31 AM said...

wahh..rajin yer jawab tag...hehe

ap2 pun thx yer sudi baca blog bulat..;)

zati on November 3, 2010 at 12:34 AM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
hehe bila nak kawen?? agagaga :D

oke dear :))

zati on November 3, 2010 at 12:34 AM said...

@bulatkocik
hik, welcome :))

teddyuna on November 3, 2010 at 2:33 PM said...

hehe..;))) mnrik ini tag

zati on November 3, 2010 at 4:18 PM said...

@teddyuna
huhu :))

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!