Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 17, 2010

contest ulang tahun perkahwinan ke-19

salam readers, pagi-pagi lagi I dah menghadap blog en, gilaksss =.=, btw tadi macam biasa jalan-jalan cuci mata, terpandang kat contest nie


contest nie sempena ulang tahun perkahwinan aunty nor gadis dengan husbandnye yang ke-19, jom kite tengok apekah syarat-syaratnye
  1. Perlu ada blog sendiri (DONE)
  2. Mesti jadi followers aunty nor gadis & husbandnye (DONE)
  3. Letakkan banner "Norgadis Contest 2" di sidebar blog anda sepanjang contest ini dan linkkan ke entri ini (DONE)
  4. Tulis entri mudah berkenaan contest ini dan jawab 2 soalan, tinggalkan link entri berserta jawapan korang di ruangan komen ini (DONE)
contest nie bermula pada harinie 17 NOVEMBER 2010 dan berakhir pada 17 DECEMBER tepat pada pukul 12.00 malam

nak tau ape hadiahnye??? jeng3

.menarik bukan?? warna pink, wahhh i loike, fevret kalerr, avon lagi tu, suke3 ^^.

p/s: ape lagi kawan2, jom ramai2 memeriahkan contest nie :)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Norgadis Labuan on November 17, 2010 at 8:56 AM said...

Terima kasih sudi join contest

zati on November 17, 2010 at 9:09 AM said...

@Norgadis Labuan
welcome ^^

Booty Martinez on November 18, 2010 at 6:58 PM said...

gudluck..join la contest kat blog saya juge.

Contest : Ulangtahun Sekilass.com yang pertama!

zati on November 18, 2010 at 7:06 PM said...

@Booty Martinez
thanx, oke sat g zati terjah contest kamu hiks :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!