Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, November 18, 2010

OMG dah pulih

salam readers, tadi kan3 *berapa banyak kan kau nak letak hah minah*, tergerak hati I nak bukak page geng blogger, gedik gatal tangan nak godek-godek mouse tu

then dapat bukak kot, I terkejut gilerr, apekah2?? I nie selalu je ketinggalan zaman kan =.=


see, geng blogger dah pulihhh, waaa happy sangatttt *terlebih excited*, mau I tak happy, tempat nie yang I selalu lepak lame-lame walupon lepak dalam diam

tempat nie yang bagi banyak trafik kat I, readers walupon ada laen-laen tempat untuk ping entry tapi geng blogger tempat palingggg best

siapa-siapa yang pernah lepak kat geng blogger, mesti tau kan ape itu geng blogger, now geng blogger dah pulih, jom3


bile dah pulih ape lagi, sambung lepak walupon lepak dalam diam, ngeeee~

p/s: bestnyeeee ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

Pinky Pixie on November 18, 2010 at 9:42 AM said...

ramai kate da bole masuk. betul ea.. hihi..

zati on November 18, 2010 at 9:46 AM said...

@Pinky Pixie
a'aah, nie pon baru tadi, kalau tak bukak tadi, agaknye sampai bebila pon xtau huhu ^^

ღ Sumomo-chan ღ on November 18, 2010 at 10:15 AM said...

good :D

zati on November 18, 2010 at 10:21 AM said...

@ღ Sumomo-chan ღ
hiks ^^

AM SYA on November 18, 2010 at 12:34 PM said...

akak xpenah masok ag tuh~~huhu

zati on November 18, 2010 at 12:36 PM said...

@AM SYA
jom kak masuk, berbaloi-baloi hiks :D

teddyuna on November 18, 2010 at 1:46 PM said...

cmne nk join sys?

zati on November 18, 2010 at 1:52 PM said...

@teddyuna
una, klik kat banner geng blogger tu, nanti dye kuar page baru & ada sign up kat situ kalau tak silap, have a gud try dear ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!