Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, November 17, 2010

macam tak lengkap

salam readers, gud morning, pagi-pagi I dah bangun, bukan dah bangun tapi tak tido huhu =.=

di pagi raye nie I rase sebak bile dengar takbir raye, dahlaa rumah I betol-betol depan surau, memang dengar dengan jelas laa en takbir raye

I sedih tak balik kampung, 1st time raye kat kl, I rase macam tak lengkap kalau tak balik kampung, sedihhh sangat :((

p/s: nak tisuuu :'(

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

4umyfans on November 17, 2010 at 11:28 AM said...

bersabarlah...
macam lagu ramli sarip tu...

zati on November 17, 2010 at 6:13 PM said...

@4umyfans
huhu tak pernah dengar lagu tu ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!