Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, November 30, 2010

interestingnyeee

salam readers, ada bloggers murah hati bagi I award, award nie diberikan oleh Tengkorak Emas atau lebih selesa dikenali sebagai TE

kalau ada award mesti ada tag, jom kita jawab tag & kite tengok siapa yang kena :P

.chanteknyee bunga tapi I suke bunga levender, ada sesiapa murah hati nak bagi??? *panggggg di situ* :P.

http://tengkorakemas.blogspot.com/ di mata anda
blog TE berkisar tentang ape jua yang ingin dicoretkan oleh beliau antaranya penulisan beliau tentang ilmiah yang dapat memberi manfaat & ilmu yang baru kepada pembacenye =)
nama blog anda dan kenape anda letak nama itu
zati and lappy sebab I rase name tu dapat menggambarkan pantulan diri I, diri I sememangnye sinonim dengan lappy, tanpa lappy siapa I, siapa I tanpa lappy *oke mengarut sudahhh, nextttt*
URL blog anda dan dari mana datangnye idea itu
http://zakmalstory.blogspot.com/, sedap tak url tu?? sweet kan3 *lempanggg*,  idea tu I dapat daripada hasil gabungan nama I dengan cinta pertama I, dulu laa cinta, setahun yang lepas pom, sekarang kau gile still bercinta, dah jadi suami orang nokssss, sekarang nie nama hanya tinggal pada nama :P
apekah kaedah dalam penulisan blog anda??
macam biasa, kalau I rase nak tulis, idea datang...I terus pergi dekat new post & taip ikut sesukahati tanpa ada rasa tapi lately nie save as draft je lebih =.=
ape perasaan anda bile tengok blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendah diri)
serioulsy I cukup teruja, lagi-lagi kalau blog orang tu warna pink, gadgets bersusun kemas macam I memangggg membuatkan I cukup teruja 
bilakah blog anda diwujudkan?? 
pada 10 julai 2009, blog yang pada mulanya zero + I tak tahu apepom pasal blogging, blurrr gitu laaa haha *looser* =.=
siapa orang pertama yang tahu dan menjadi follower anda??
si rambut biru atau lebih dikenali sebagai wan, mane dye heh??? lame menyepi...ohh ye wan bz cuti tu hik :P
sila tag 5orang untuk menerima anugerah & serahkan syarat-syarat nie
hope korang sudi amek ye, kalau tak sudi nanti I nangisss *ahhh gedikkk kau nak nangisss2 pulak* XD, TE, zati dah siapakan, macehh TE =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

18 kritikan membina:

syazana on November 30, 2010 at 9:56 AM said...

oh terharunya. blog saya telah ditagged dlm blog ini. haha. niceee...

p/s; syazana telah meletakkan banner zati dlm blognya, sudikan lah exchange banner saya jugak ;)

zati on November 30, 2010 at 10:04 AM said...

@syazana
hehe ^^

ohh yeke, thanx dear, t zati amek banner kamu ye XD

amal_fc1303 on November 30, 2010 at 10:24 AM said...

saya dpt award yg sama.
saya dh ada dh awrd nie dan penah jawap pon tag nie.
thankx tag saya.
ada masa saya jawap yer.

momochan on November 30, 2010 at 11:23 AM said...

ok nnt momo wat.thx zati

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 30, 2010 at 1:51 PM said...

Woah. Ada nama Shag di situ :) Ini second time Shag dapat Interesting Blog Award. Yay! Thanks, Zati dan Lappy :P

tengkorakemas on November 30, 2010 at 1:57 PM said...

wow dah buat, thanks Zati :)

oh..memang dah agak url tu gabungan tapi tak sangka pula begitu kisahnya..anyway, hope you happy selalu :D

♥ Roshazzy Shag ♥ on November 30, 2010 at 3:55 PM said...

Zati! Shag dan siapkan entri award ni ;)

http://shagcomot.blogspot.com/2010/11/award-interesting-blog-award-2.html

Thanks once again, Zati ;)

zati on November 30, 2010 at 11:58 PM said...

@amal_fc1303
ermm oke

zati on November 30, 2010 at 11:58 PM said...

@momochan
welcome ^^

zati on November 30, 2010 at 11:59 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
hehe, sudi2 buat time ada masa nanti =)

zati on November 30, 2010 at 11:59 PM said...

@tengkorakemas
welcome, hehe gitu laa al-kisahnye *blushing :P*

zati on December 1, 2010 at 12:00 AM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
thanx syag sebab sudi buat =)

momochan on December 1, 2010 at 1:24 PM said...

ok da buat :)

zati on December 1, 2010 at 1:59 PM said...

@momochan
tenkiu ^^

princeduyong on December 2, 2010 at 6:31 PM said...

hehe..interesting..

zati on December 3, 2010 at 2:22 PM said...

@princeduyong
hehe tak ada yang interesting kat sini =)

btw thanx ^^

Tomato Gurl's Life on December 3, 2010 at 8:48 PM said...

tahniah dpt award!!blog ni mmg menarik!!

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

zati on December 4, 2010 at 12:40 AM said...

@Tomato Gurl's Life
thanx, blog cik tom lebih menarik ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!