Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 1, 2010

nombor dua belas

salam readers, alhamdulillah I dah sihat dari demam campak, demam I dah oke, tekak pom dah oke cume dye punye 'campak' tu belum oke, still ada lagi, degil betul nak hilang =.=

mesti ada yang pelik, dah besar-besar pom kena demam campak, I pom tak tau kenape, kalau matikkk pom tak kire umo bape kan3 *pehal aku tetibe sebut matikkk nie*

I dah kena benda alah nie time I baby comel2 gitu, I kena kali nie buat kali keduanya berkemungkinan berjangkit dengan sepupu I haritu, doktor pom cakap tengah musim sekarang, takpela, dah nak kena nak buat macam mane kan3 :P


harinie bermulanya bulan baru, ape perancangan korang yang tengah cuti-cuti malaysia tu?? jom kita pergi bercuti nak??? wahahaha *lempangg*

I ada banyak perancangan dalam bulan disember tapi I rase tak akan menjadik sebabnyeee I buat keputusan nak kerja dalam masa sebulan nie

I tak nak duduk rumah membesarkan pungg****, dah elok-elok I nie rupanye yang kecik ekekeke :P

ape yang I harapkan bulan nie lebih baek dari bulan lepas dan bulan nie juga I akan tamatkan zaman single I tettttttt oke tipu HAHAHA

gile kau...belaja pom belum habis, calon pom takde, ingat kawin monyet macam cinta monyet ke apeeee HAHAHA

lekluuuu, muda lagi, ape barang kawin muda, perjalanan masih jauhhh, pandang depan straight forward jangan belok-belok :P

p/s: kita hanya merancang tapi tuhan yang menentukan =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

HonEyBuNNy on December 1, 2010 at 1:59 PM said...

xsabar masuk tahun baru 2011...heheh

zati on December 1, 2010 at 2:04 PM said...

@HonEyBuNNy
huhu tak nakkkk, tahun baru umo pom baru, 20 sudaaaaa huhu :(( *rase buruk ouhh no tu*

tengkorakemas on December 1, 2010 at 2:05 PM said...

cari kerja yg baik2 nanti ye :)

p/s:asal masuk sini je mesti kena lempang XD

zati on December 1, 2010 at 2:08 PM said...

@tengkorakemas
thanx, insyaallah

hahaha lempang berkesannn tuuu :P

alienelliz on December 1, 2010 at 2:19 PM said...

haha baik juga kerja tu, tapi aku ni malas sikit...haha nanti dapat duit lebih blnje2 la rakan2 blog..haha

gurau petang..hehe =)

zati on December 1, 2010 at 2:36 PM said...

@alienelliz
takpe malas keje tapi rajin berblogging ahaks, insyaallah boleh2 haha ^^

Zulfahmi Abidin on December 5, 2010 at 8:34 PM said...

hahha.jauh sgt mengarut nyer.^_^ dari demam smpai kawin.^_^

Terkini: Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi | Microsoft Apple

zati on December 5, 2010 at 8:59 PM said...

@Zulfahmi Abidin
wahahaha, melalut tak tentu pasal, tu jadinyeee ngeee~

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!