Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Sunday, December 5, 2010

azam 2011

salam readers, dah berape lame I tak on nie, boleh sasau I gaya nie, haha oke tipu, actually I tak online sebab I bernikah semalam, tu yang tak online, takkan bernikah pom nak online, melampau en

majlis I buat 25 haribulan nanti, jemput ye semua para bloggers, majlis I buat lambat sikit sebabbbbb oke lagi sekali tipuuuuu *panggg, kau nie asyik menipuuuu je zati*

dalam blog je I tipu, kat luar mane ada I tipu, kalau tak caye tanye bekas encik gedik I nie, I pernah tipu dye ke tak, errrr apekah???? cakap pasal dye, esok lusa tulat mulat konpem laaa tak habishabis punye grrrr =.=

oke I dah menyimpang jauh, berbalik pada tajuk ye cik tuan dan puan, azam 2011??? errrr tahun 2010 pom boleh habisssss, apekah???

actually I tak sabar sangat nak habis bulan disember nie & masuk tahun yang baru, I nak tinggalkan tahun 2010 nie cepat-cepat, tahun nie laa yang banyak buat I menangis, errr dari tahun 2008 lagi I asyik menangissss grrrrrr =.= *meroyan tak habis-habis kau en zati*

diamlahh kau, sukehati I la nak meroyan err tiba-tiba, kali nie je I meroyan, lepasnie I tak meroyan lagi, betol I tak tipu, I tak janji yang I takkan meroyan lagi :P

.i'm waiting for u ;)).

bercakap pasal azam 2011, actually I dah pasang azam awal-awal lagi tau, punye bersemangat nak tunggu 2011 tapiiiiii kan3 dorang (kawan I dekat FB) gelakkan azam I, jahat budak jahat :((

azam baru I??? ekekeke kelakarrrrr kotttttt, lain dari yang lain, kita tunggu 2011 nanti yeayyyy :))

kata ati: kelakar azam aku kali nie hahaha XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

♥ Roshazzy Shag ♥ on December 5, 2010 at 11:45 PM said...

Alaa. Cepat lah 2011 menjelma ;)

zati on December 5, 2010 at 11:46 PM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
hiks, betol2 :)

teddyuna on December 6, 2010 at 6:13 PM said...

zazm baru 2011.. new look.. semngat tuk memajukan diri

zati on December 6, 2010 at 11:45 PM said...

@teddyuna
yup2 hehe

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!