Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Tuesday, December 7, 2010

rase macam nak tukar

salam readers, salam maal hijrah untuk semua, moga-moga hari yang mendatang akan jadi lebih baik dari sebelum nie

btw I rase I nak makeover blog I nie, template yang I gune sekarang nie warna pink, I rase macam nak tukar angin =.=

 .omg bunga febret I.

I nak makover blog I ke arah warna purple, my febret kaler like lavender, omg my bungaaaaaaa, lavender kan purple, I suke sangat kaler purple, seriously tenang, sejukkkk mata memandang

angin I nie asyik bertukar, menggedik nak tukar, bile dah plan awal-awal macam nie, rasernye tahun baru nanti kot I tukar cuz sekarang tengah keringgggg =.=

kata hati: warna pink pom febret kaler I tapi most febret kaler purple, kalau gabung dua warna nie mesti cantik ^^

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

13 kritikan membina:

budakmengong on December 7, 2010 at 12:34 AM said...

warna pinx un dh oke=]

zati on December 7, 2010 at 12:42 AM said...

@budakmengong
ntahlaa, tetibe rase nak tukar angin =.=

Amirah Su'aidah on December 7, 2010 at 12:43 AM said...

mmg sejuk mata memandang...lavender mmg CANTIK. Kalau dapat pergi ladang dia..fuhh, best woo..

purple and pink cair maybe sesuai. Jangan 2 2 terang..tak lawo nanti kang

zati on December 7, 2010 at 12:51 AM said...

@Amirah Su'aidah
kalau dapat pergi ladang dye, nak guling2 mcm citer hindustan tu hehe ^^

tapi kalau tuk blog, maybe zati nak gune satu warna je kot, lebih senang + simple =)

Roxy zai on December 7, 2010 at 12:57 AM said...

yeayyy!! purple lover is here..so u r soooo welcome utk tukar angin..hahaha=p

zati on December 7, 2010 at 1:09 AM said...

@Roxy zai
hahaha coming soon :P

syAzAnA on December 7, 2010 at 1:25 AM said...

ouchh. tga menunggu niee. hehe

zati on December 7, 2010 at 1:40 AM said...

@syAzAnA
heee coming soon ^^

tengkorakemas on December 7, 2010 at 2:06 PM said...

gabungkan saja, purple n pink hehe
kena berani bereksperimen :)

Salam Maal Hijraj Zati

tengkorakemas on December 7, 2010 at 2:07 PM said...

gabungkan saja, purple n pink hehe
kena berani bereksperimen :)

Salam Maal Hijraj Zati

zati on December 7, 2010 at 3:21 PM said...

@tengkorakemas
hoho tak berani nak bereksperimen kat blog teheee~

salam maal hijrah juga =)

padin on December 9, 2010 at 12:08 AM said...

gabungkan je warna pink dengan ungu heee

zati on December 9, 2010 at 12:24 AM said...

@padin
huhu takott nak ujikaji blog nie =.=

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!