Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 22, 2010

big gath di times square

salam readers, tadi jalan-jalan bace entry I singgah kat blog azman, ada big gathering, gath mel romeo buat, siapa tak kenal mel romeo??? oke pergi terjah blog dye sekarang ^^


lepas dah tengok banner tu, I rancang nak ajak farah sygs untuk join gath tu sekali, tambahan pula dye setaman perumahan dengan I

tapi bile tengok tarikh tu 26 DISEMBER 2010 bersamaan dengan hari ahad, I tak dapat datang..oke tibe-tibe sedihhh

24 nie I balik kampung, hari sabtu kenduri dekat rumah belah perempuan, hari ahad tarikh tu kenduri dekat kampung I, pakcik bongsu I kahwin

time-time nie pulak ada gath, ingat dapat laa join, hilang juga bosan duduk kat rumah tapiiiiiii uwaaaaaa, takpelaa tak ada rejeki

farah, nanti kite pergi sngathering tu nak?? tahun depan kat taman tasik tititwangsa =)

sesiapa yang nak tau maklumat lanjut pasal gath kat times square tu, boleh pergi sini >> big gathering

kata hati: have fun untuk sesiapa yang pergi tu =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

16 kritikan membina:

Gadish Lollipop on December 22, 2010 at 9:44 PM said...

sys trsyg . . farah pon plank nk pegi , tp tngk trikh tuh . . farah myb kat kmpong kot . .grrr . . kite sme2 xdpt joinlh sys . kmpong sys kt mne ?

zati on December 22, 2010 at 9:50 PM said...

@Gadish Lollipop
tu laa yunk, same2 tak dapat pergi huhu :(
sys nak balik kg nie belah mak kat pahang farah balik mane?

KizZ on December 22, 2010 at 10:15 PM said...

nak ikut jugak!!!!

Jom sini,
Bukan warewolf versi twilight?

Gadish Lollipop on December 22, 2010 at 10:33 PM said...

OMJ . Farah also blek phang meyh . sys phang kt mne ? Farah kt temerloh . .

zati on December 22, 2010 at 11:35 PM said...

@KizZ
jom2 tehee ^^

zati on December 22, 2010 at 11:35 PM said...

@Gadish Lollipop
laaa yeke hahahak, taman perumahan pom same, kampung pom same agagaga ^^

tengkorakemas on December 22, 2010 at 11:45 PM said...

hm TE pula di KLIA amik family dari Sarawak..so cancel jela plan kita tu..(eh bila plan ntah XD)

athirah on December 22, 2010 at 11:47 PM said...

menarik... tp kan... mcm mana nk join... segan nya nk jmpe sume... x brapa knal sgt ;(

zati on December 22, 2010 at 11:59 PM said...

@tengkorakemas
ohhh yeke, tak dapatlaa kite nak memeriahkan lagi kat TS tu, hahaha plan dalam mimpi :P

zati on December 23, 2010 at 12:01 AM said...

@athirah
yup2 memang menarik, bab segannnn tu yang zati setuju sebab kite nie same, tak berapa kenal blogger-blogger yang join nanti, sebab tu kalau ada ape-ape gath zati nak bawa rakan-rakan blogger yang zati kenal same untuk join sekali sebab kalau pergi sorang takut menonong huhu

liyanaziz on December 23, 2010 at 1:59 AM said...

rajin ek pergi gathering?? yana pun weekend ni penuh dengan aktiviti.. =)

zati on December 23, 2010 at 7:50 AM said...

@liyanaziz
rajin?? hehe takde rajin sangat tapi bab2 gath nie zati mmg suke

Gadish Lollipop on December 23, 2010 at 10:45 AM said...

grrr . . tuh la pasal . . nsib baik muke kite xsme . hehe . . sys phang kt mne meyh ? tmrolh jugk ke ?

zati on December 23, 2010 at 10:51 AM said...

@Gadish Lollipop
hahaha alamatlahh kalau muke same, a'aah kat temerloh juga, sebab tu sys cakap taman perumahan pom same, kampung pom same XD

Gadish Lollipop on December 23, 2010 at 11:14 PM said...

hehehe . . Temerloh kat mane pulak?kawasan felda kew ? nk number fon buleh ? nnti sng nk calling2 :)

zati on December 24, 2010 at 12:22 AM said...

@Gadish Lollipop
a'aah sygs, macam tau2 je, kat felda sungai kemahal, farah kat mane??

no fon?? awww i like * oke gedik teserlah*, nanti sys pm farah kat fesbuk no fon sys =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!