Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 22, 2010

teddy bear teddy bear *blink blink*

salam readers, oke tajuk nak gedik je kan, malasss nak gedik-gedik, gedik tu bukan I tapi kalau kepochi tu yeeee hahaha, erkk bukan kepochi tapi peramah =.=

tengok je shoutbox ada tag contest dengan award, kali nie I nak buat award dulu, I dapat dari farah sygs nie, thanx dear sebab bagi award nie kat sys *sys?? dah tua rupanye aku*


.comel betul teddy nie.

thanx sygs untuk award nie, sayang kamu ketatketatmampatmampatkuatkuateraterat, nak dapat teddy yang real?? nan hadoooo laaa heh

ada tu ada tapi dalam mimpi hahaha, oke papepon thanx sebab bagi award yang comel sangat-sangat nie

kata ati: beselaaa pempuan, benda-benda comel macam nie memang dye suke =)

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

6 kritikan membina:

Gadish Lollipop on December 22, 2010 at 2:29 PM said...

syg u gilagila lah sys . heeee

Ryoma Ekhizen on December 22, 2010 at 4:01 PM said...

tu lah pasal...
pompuan2...
ehhehehe

tengkorakemas on December 22, 2010 at 6:32 PM said...

wow dapat award teddy tu..hehe

award Zati dalam proses..tgh tunggu idea tambahan tak kunjung tiba hehe

zati on December 22, 2010 at 6:37 PM said...

@Gadish Lollipop
sygs kamu juga wink wink XD

zati on December 22, 2010 at 6:37 PM said...

@Ryoma Ekhizen
hehehe

zati on December 22, 2010 at 6:37 PM said...

@tengkorakemas
hehe oke, takpe2 take ur time ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!