Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Monday, December 20, 2010

kita bertemu dari geng blog pink

salam readers, lepas I dah join segmen pecahkan ais pink tu, sys yaya selaku admin geng blog pink tubuhkan group geng blog pink dekat fesbuk

memang best sangat, semuanya blogger-blogger yang templatenye pink, comel-comel orangnye, baek pulak tu =)

dalam duk sebok I bual-bual dengan geng dalam group tu, I check juga chatbox I, nak tengok mane-mane anon yang sesat ke, boleh I tolong hantar balik rumah hahaha, naseb tak ada tapi yang ada

.tengok kotak bertanda merah tu.

tengok mesej dari farah, mule kepelikan di situ, then chat punye chat dengan dye kat fesbuk....seriousss macam tak cayerrr lepas chat

ape nak kisah sangat kalau blogger same-same area kl, tak kesah tak kesah tapi kitorang satu taman perumahan tapi tak pernah jumpa, dye blok laen I blok laen, macam kelakar pom ada

kitorang pernah satu sekolah rendah,  dia junior I mase sekolah rendah dulu, dye darjah3 & time tu I darjah6, itupom dah lame sangat, dah berapa taon yang lepas, I pom dah tak ingat pernah jumpe dye ke tak mase sekolah dulu =.=

disebabkan dari geng blog pink nie kitorang bertemu teheee, kecik kan dunia nie, tak sangka ada blogger yang satu taman dengan I

 .so here she is, comel..yang sebelah tu encem aww.

nanti senang kalau ada ape-ape gath boleh ajak dia hahaha, atleast ada juga geng dari melongo sorang-sorang I pergi gath, I kan pemaluuuu bukan SOMBONG hahaha *pang pang* :P

kata ati: percaye tak percaye itulaaa dye, kena juga percaye, saye sayang dekat geng blog pink :))

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

12 kritikan membina:

khairunnisa ♥ on December 20, 2010 at 11:20 AM said...

hoh, pink ^__^ saya suka pink juga. hihi.

zati on December 20, 2010 at 11:58 AM said...

@khairunnisa ♥
hehe warna pink lembut kan dear :)

.cik yaya. on December 20, 2010 at 1:30 PM said...

hehe...wah..jejak kaseh..

zati on December 20, 2010 at 1:38 PM said...

@.cik yaya.
hehehe ^^

Gadish Lollipop on December 20, 2010 at 2:03 PM said...

sys zaty . . thnc yer buat entry nieh . . farah ta smpt nk buat lah sys . sory sesangat . . ngah ta bpe sehat nieh . . thnx again :)

zati on December 20, 2010 at 2:07 PM said...

@Gadish Lollipop
welcome sygs, it's oke xkesah..jage kesihatan oke, jangan lupe makan ubat =)

tengkorakemas on December 20, 2010 at 2:41 PM said...

tak kira..geng emas nak gak datang komen XD

zati on December 20, 2010 at 2:47 PM said...

@tengkorakemas
wawawa dipersilakan :D

aJa on December 20, 2010 at 10:21 PM said...

wahhh...best tuu..

Kisah Cinta Kita on February 1, 2011 at 2:01 PM said...

zati, nk masuk geng blog pink boleh? haha!

zati on February 1, 2011 at 2:14 PM said...

@Kisah Cinta Kita
haha :P

zati on February 1, 2011 at 2:14 PM said...

@aJa
a'aah best2 hihi :)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!