Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Thursday, December 9, 2010

BLOGLIST 2011...SELAMAT DATANG TAHUN BARU

salam readers, I on9 je tadi buka-bukak blog, tetibe entry banyak gileeeeee pasal bloglist 2011..selamat datang tahun baru

I pom pelik, apekah2?? I on9 siang je, bila malam I on9 selepas pukul 12.30 malam sebab adiq I nak sibuk on9 dari pukul 11.00-12.30 malam

tu pom sekejap je I on9 memalam nie cuz tak larat, lately nie I tido awal, ngantok bangat seyhh *pehal tetibe aku cakap indon nie*

actually I tak gune pom celcom berukband I tuuuuu sebab lembap gilerrrr macam siput kotttt, nasib baek siput tu comel, euuuu I takot siput =.=

so terpaksa bergilir-gilir dengan adiq I untuk guna maxis broadband ayah I teheee, bile berkesempatan dah on9 nie, I pom bukak salah satu entry pasal bloglist 2011..selamat datang tahun baru nie & I baru faham weee XD

wahhh2 panjang gilerrr I membebel tak tentu arah nie kan, sebelum lebih panjang dan karut marut jom tengok di bawah nie


I nak join segmen yang tengah hot nie, penganjur dah tentu2 ben ashaari, sesiapa nak join boleh ke sini >> BLOGLIST 2011..SELAMAT DATANG TAHUN BARU =)

kata ati: jom memeriahkan segmen nie XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

2 kritikan membina:

Ryoma Ekhizen on December 9, 2010 at 10:28 AM said...

anda sudah di tag... please go this link >>> http://ryoma-hazone.blogspot.com/2010/12/award-dari-ain-azman.html

zati on December 9, 2010 at 5:12 PM said...

@Ryoma Ekhizen
tenkiu, nanti zati wat ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!