Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Friday, December 10, 2010

siapa mangsa-mangsa I

salam reader, ouchh I ada banyak hutang tag dengan dorang, 2 orang je pom banyak ke??? =.=, semalam hazwan ada tag I but tak sempat nak buat cuz pergi meronggeng bersama girlfriends

oke, sebelum I membebel lebih panjang, jom kite tengok si hazwan punye tugasan untuk I :))

*cantik award nie, purplee aww*

jom kita tengok soalan cepumas :

apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada hazwan??
hazwan= si rambut biru *I pom tak tau kenape digelarkan sebagai rambut biru, tak pernah tanye hazwan, I kan penakutttt, mungkin laa kot rambut biru dengan hazwan ada kaitan dengan header dye*
apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
tak perlu nak ubah ape-ape sebab blog anda sememangnye dah oke & ringan untuk loading =)
apakah komen anda tentang blog nie?? #jawab jujur2 ye, kalau menipu untuk jaga hati pon boleh heeee
secara jujurnyeeee ehem3, terbatuk kejap..blog anda sememangnya oke, dari dulu zati ikut perkembangan blog nie walaupon secara silent, blog yang simple & pelbagai cerita yang menarik tapi kengkadang tu macam chipsmore ;) *dah cukup jujur nie weeee*
tugasan terkahir, kena tag 10 orang, weeeee part nie paling suke sebab I suke cari mangsa, mangsa tetap pom ada ekekeke, jangan marahhhh, jom kite tengok siapa yang kene HAHAHA XD
shag *yang nie memang wajibbbbb lalalalarikkkkkk :P*
tengkorak emas
una
momo
sys erny
bella
sys zai
zither
hazwani
untuk sesiapa yang randomly I pilih tu tapi tak berapa kenal I, time nie laa untuk kita beramah mesra berlaga pipi HAHA untuk kenal-kenal, I nak juga tau pendapat silent followers tentang blog I yang tak mantop nieeee weee XD

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

14 kritikan membina:

momochan on December 10, 2010 at 2:22 AM said...

mangsa ke 4...ngeee~

zati on December 10, 2010 at 2:28 AM said...

@momochan
hahaha XD

Ryoma Ekhizen on December 10, 2010 at 10:20 AM said...

hahahaha... chipmore??? biasa lah...
bz jer memanjang...

hudahazwani on December 10, 2010 at 11:15 AM said...

salam..hye zaty..huda jalan2 terjah kat sini...hua mangsa ke-9..then..ape perlu huda buat?? jawab soalan2 yang same untuk zaty ke tak payah? and award tuh memang kene amik kan??
nywy thanks yer zaty...


http://hudahazwani.blogspot.com/

zati on December 10, 2010 at 2:10 PM said...

@Ryoma Ekhizen
haha takpe, faham XD

zati on December 10, 2010 at 2:11 PM said...

@hudahazwani
yup2, huda perlu amek award tu then jawab soklan yg same untuk zati =)

tengkorakemas on December 10, 2010 at 7:09 PM said...

hehe thanks

dah masuk list homework..(blogger pun ada homework XD)

hudahazwani on December 10, 2010 at 7:29 PM said...

@zati
ok zaty..huda akan amik award dan jawab soalan yang same k syg..malam nanti huda buat ^^,



http://hudahazwani.blogspot.com/

Roxy zai on December 10, 2010 at 10:38 PM said...

ahakz...makasih yayang..ni yg rasa nk laga2 pipi ni..hhahhaa!

zati on December 11, 2010 at 12:09 AM said...

@tengkorakemas
jangan lupe siapkan homework tu ye hihihik :P

zati on December 11, 2010 at 12:09 AM said...

@hudahazwani
oke dear, thanx a lot ^^

zati on December 11, 2010 at 12:10 AM said...

@Roxy zai
welcome dear, jom laga2 pipi *sambil tunjuk pipi minta penampar* hahaha

Shag on December 11, 2010 at 8:17 PM said...

Zati Zati dan Zati~ hehe. Shag dah siapkan entri! Thanks ya, kasi award ni ;)

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/award-follower-award-dari-cik-zati.html

zati on December 12, 2010 at 12:27 AM said...

@Shag
oke dear, dh tengok, thanx muchie2 ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!