Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 8, 2010

my header contest

salam readers, harinie I menggedik nak join contest, tak menang pom takpe, atleast dapat eratkan hubungan silaturrahim sesama blogger, tak gitu?? I kan tak peramah ekekeke, oke dah jadi ustajah

*header penganjur contest tersebut*

sebelum nie pom ada juga join contest header tapi tak ada rejeki, so I nak mencuba nasib di sini pula =)

* header yang I pertaruhkan*

I kena tag 3orang, so kite tengok siapa yang kena weee XD
shag
syazana
zai

sesiapa yang nak join, boleh pergi kat sini >> my header contest :))

kata ati: jom ramai-ramai memeriahkan contest tersebut

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

Categories

12 kritikan membina:

tengkorakemas on December 8, 2010 at 3:16 PM said...

Good luck ye :D

zati on December 8, 2010 at 3:18 PM said...

@tengkorakemas
thanx TE XD

cahaya ketenteramanku on December 8, 2010 at 3:31 PM said...

thx for the tag syg!^_^

zati on December 8, 2010 at 3:32 PM said...

@cahaya ketenteramanku
welcome ^^

♥ Roshazzy Shag ♥ on December 8, 2010 at 4:20 PM said...

Ada nama Shag kat situ. Thanks, Zati sebab tag. Nnt Shag join lah ;)

Btw, All the best!

syAzAnA on December 8, 2010 at 8:31 PM said...

wahh. tengss syg tag kan. hehe

zati on December 9, 2010 at 12:21 AM said...

@♥ Roshazzy Shag ♥
welcome, btw tenkiu =)

zati on December 9, 2010 at 12:21 AM said...

@syAzAnA
welcome dear tehee ^^

Shag on December 9, 2010 at 9:07 PM said...

Zati dear! Shag dah join. At last buat jugak :P

http://shagcomot.blogspot.com/2010/12/kontes-my-header-contest.html

All the best to both of us! ;)

zati on December 10, 2010 at 12:25 AM said...

@Shag
thanx yunk, yup2 all the best =)

nanie on December 11, 2010 at 12:50 AM said...

good luck :)

zati on December 11, 2010 at 1:16 AM said...

@nanie
tenkiu =)

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!