Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 29, 2010

from jah mine

salam readers, oke tertunggak lagi hutang I dengan bloggers, al-maklum dah dua tiga hari tak on9 rase macam kekok pom ada

nasib baek jah mine ingatkan I kat formspring, I memang rajin bukak formspring & memang rajin jawab soalan dari beberapa orang, mostly bloggers & jah mine di antaranye

dorang rajin tanye, I jawab je walaupom soalan tu soalan spam ntah menatang tapi I sukeeeeee hahaha, oke dah menyimpang jauh I nie, jom kite ambil award nie


comel gilerrrr kan kartunnye, oke dah dapat award mesti ada soalan cepumas kannnnnn, jom tengokkkk XD
  • ape name kamu punye blog
zati and lappy
  • kenapa kamu letak tuuu sebagai title
sebab tanpa lappy hidup I tak bermakna ecececeh oke tipu, takde sampai hidup I tak bermakna kalau tanpa lappy, I pilih tu sebab memang tu keje I, duk melekat depan lappy, tak makan pom takpe sebab dah kenyang makan lappy hahahahak
  • siapakah teman yang paling kamu sayang
semua yang pernah jadi kawan I secara langsung ataupom tak langsung tapi disebabkan dye tanye YANG PALING hahaha, I jawab G6 & nadiah yang kat politeknik tu *tak mau sedih-sedih lagi kat sane tau yunk*, G6 tu member-member I mase kat teknik ERT setapak dulu & sampai sekarang pom takde lost contact alhamdulillah setiap tahun mesti hangout same-same mase tengah cuti sem
  • kenape kamu sayang 
sebab dorang sentiasa ada tak kire time I senang atau susah
  • tag enam orang dalam award nie
bab tag-tag nie malehhhh nie, senang cerita I tag semua orang, dialu-alukan untuk ambil award nie =)
PENCARIAN HEADER TERCANTIK SUDAH BERMULA, KLIK SINI & TICK PADA KOTAK KEEMPAT UNTUK MENGUNDI

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

8 kritikan membina:

KizZ on December 29, 2010 at 7:33 AM said...

zati dan lappy..Ingat Zati,ingat lappy..hehe

Jom skodeng,
Happy Birthday , Kiz

zati on December 29, 2010 at 7:58 AM said...

@KizZ
hehe

layla leman on December 29, 2010 at 3:42 PM said...

zati..haish lme xchat..ahahaha
neway nice blog...
n mine..so bored...
how to handle it yaa???grrr
can u teach me

zati on December 29, 2010 at 3:56 PM said...

@layla leman
long time no seeeeeeeeee, mane menghilang ini amoiii??? huhu

how to handle it hah??? i can't teach u cuz i also dun know how to handle it huhu O.O

layla leman on January 1, 2011 at 6:55 PM said...

@zati
ahaaaa.....x r trsusun cntik aje u nye blog
grrr....cmne cmne

zati on January 1, 2011 at 8:50 PM said...

@layla leman
camner ek camner erk huhu, kalau nak tutorial zati boleh bagi tapi kalau nak minta ajar untuk tersusun cantik zati tak tau dear sebab semua tu zati ikut tuto huhu =)

layla leman on January 2, 2011 at 10:12 PM said...

ahaa...ok2..bley bg tuto tu ke??
ikut slow2 larh nt..hehe

zati on January 2, 2011 at 10:30 PM said...

@layla leman
boleh nak bagi tuto, berdasarkan ikut layla laa nak kemaskan kat blog part yane mane huhu ^^

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!