Protected by Copyscape Unique Content Checker
KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA

----> KELEBIHAN BEDAK ARAB
----> SENARAI HARGA
jika anda berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, sila ----> INBOX zati

Wednesday, December 29, 2010

segmen menakalkan blog: blog review by mr nakal


salam readers, oke harinie I nak menakalkan blog I dengan join segmen yang dianjurkan oleh mr.nakal kiteeeee, sebenarnye I pom tak kenal mr.nakal nie hahahaha *sengallll kau zati*

blog dye comelllll gilerr tau, ada kartun shin chan, comelllll, I nie dahlaa suke tengok citer shin chan *macam budak-budak laaaaaa kau zati*

jappppp, I ke dye yang review blog sekarang nie???? macam I pulak yang review bloggggggg podahhh, jom kite tengok syarat-syaratnye
  • hangpa kena tahan mental 
  • akan review sekali dengan tuan blog (dye acah-acah je) *kalau mr. nakal nak review saye sekali pom bolehhh hahahahak* :p 
  • dye akan review secara jujur, kalau dye rase nak puji dye puji, kalau dye rase nak kutuk dye kutuk, kalau dye rase nak maki aku lempang hahaha oke yang tu tipu :P 
  • buat entry pasai apa hangpa minat untuk di review oleh mr nakal kiteeee nie
I minat untuk join blog review by mr nakal nie sebab I boleh tau kelebihan & kelemahan blog I, sebelum nie memang I dah banyak kali join blog review dari blogger-blogger yang berlainan

lain orang lain pandangannye, so I nak tahu dari pandangan mata kasar mr nakal tentang blog I, bak kate dalam syarat dye tadi "kalau dye rase nak puji dye puji, kalau dye rase nak kutuk dye kutuk", I oke je, takde makan dalamnnye & dalam kata orang putih touching gitu, chill sudahhh =)

dah kate review kannnn, so boleh perbaiki kelemahan & perbaikkan lagi kelebihan, tak gitu mr.nakal?? teheee

selain tu dapat mengeratkan hubungan silaturrahin sesama bloggers, ada lagi bloggers-bloggers kat luar sane yang I tak kenal, dorang pom tak kenal I kannnn :P

itu je kot rumusan I kenapa I berminat untuk join segmen nie, sebenarnye nak tulis lagi panjang tapi tak larat hahaha, nanti tulis lagi panjang takut tak berhenti pulak heeeee

oke, sesiapa nak join boleh terjah ke segmen menakalkan blog: blog review by mr nakal
PENCARIAN HEADER TERCANTIK SUDAH BERMULA, KLIK SINI & TICK PADA KOTAK KEEMPAT UNTUK MENGUNDI
kata ati: lagi beberapa hari nak masuk tahun baru yeayy

LIKE DAN SHARE ENTRY INI KALAU SUKA, TQ

4 kritikan membina:

Ateynmohd on December 29, 2010 at 3:04 AM said...

wahhh...macam menarik ! btol3..if nak tw kelemahan dri, tak boleh cpt tacink..haha..

zati on December 29, 2010 at 3:11 AM said...

@Ateynmohd
haha tau xpe, nak tacink2 tak yah join, duk kat dalam takuk tu jela hoho

jom laa join sis, bestt hehe XD

KizZ on December 29, 2010 at 7:40 AM said...

Wah besh besh..menarik gak mesti nakal ni..nakal je..hehe

Jom skodeng,
Happy Birthday , Kiz

zati on December 29, 2010 at 7:57 AM said...

@KizZ
agak nakal heee

 

zati and lappy Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!